Amanda

by Michael Tillman

Silmiini osuu tämän tästä  julkisuudessa  nimi  Amanda Harkimo. Ymmärrän, että hän  on jonkin sortin  julkkis, koska  hänen tissinsä  kohtaavat silmämunani ja saavat aikaan  näköhermoissani  kondensaattorin purkautumista  muistuttavan  ilmiön.

Ymmärrän, että hän on kuuluisaa Hackman sukua suoraa alenevassa polvessa, ja että sitä kautta ei varsinaisesti ole pakko leipää ansaita nk. otsa hiessä.

Isoäitini äiti oli myös Amanda. Häntä kutsuttiin  lempinimellä  ” Manta” . Luulen, että siihen aikaan moni muukin  Amanda oli Manta. Naapurissa oli Välimäen Manta.

Hän asui susiparina mäkitupalais-tölliä  Nurmisen Iisakin kanssa. Hänessä saattoi olla  paljon tätä Amanda – ominaisuutta, kuka  sen tietää.  Tämä   Harkimon Mantakin  on kuulemma  harrastanut ryhmäseksiä. Rauha vaan hänen tisseilleen, kuka niitä sitten onkaan puristellut.

Kirjoittaja valmistautuu  henkisesti uuteen vuoteen ja seuraavaan  tissi – pimuun. Niitä kyllä piisaa, se on selvää. Kun heidät kuvataan laajakulmalla alaviistosta, syntyy vaikutelma, että  he olisivat aikuisen kokoisia ja mittaisia. Tissitkin  näyttävät jotenkin keinotekoisilta ja mahdottoman suurilta.

Puheita on kumminkin edelleen aika vaikea modifioida.

Mainokset