Rohkea askel

by Michael Tillman

Viisitoista vuotta seurustelleet Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko menivät kolme vuotta sitten kihloihin. Nyt pariskunta on ottanut suhteessaan seuraavan askeleen: he ovat muuttaneet saman katon alle. Sikäli asia on kumminkin  monimutkainen, että molemmat puolisot pitävät edelleen  omat asuntonsa Helsingissä ja Turussa. 

Saman katon alle muuttaminen onkin tässä tapauksessa vähän viitteellinen ja  abstrakti  ilmaisu.

Blogin pitäjä riemuitsee lauantai-iltana  nuoren parin puolesta. Suhde näyttää kukoistavan. Kukaties suhde  päätyy vielä kirkkohäihin,  taikka suhteen rekisteröintiin.

Ainakin sulhanen on  kaikki nämä  vuodet  hyvin aktiivisesti tutkiskellut itseään  ja tätä suhdetta. Voidaan jopa sanoa, että sulhanen on ollut tässä asiassa  hyvin uuttera ja poisulkevalla menetelmällä pyrkinyt   ottamaan selvää siitä, onko tämä Elina nyt se  oikea  kansi vakkaan. 


Vaiko joku muu.
Blogin kirjoittajan suhde golfiin  on edelleen  räiskyvä ja rakas.. Erossa joudumme olemaan tosin vielä 98 päivää, mutta se ei  intohimoamme haalista yhtään. Meillä on kärsivällisyyttä odottaa jälleenäkemistä ja kiihkeää kauden avausta.

Mainokset