Juhannuksen projekteja

by Michael Tillman

golfsimulaattori kakkonen

Kentällä  on ruuhkaa. Kotona on  läheisiä  juhannuksenvietossa. Yhdistelmä  aiheuttaa pohdintaa. On grillattava ruokaa, seurusteltava lehtimajaa hallinnoivan nuorenmiehen kanssa  ja tehtävä sata muuta juhannusjuttua.

Golfia voi pelata korkeintaan simulaattorissa.

Kuvassa köyhänmiehen  kevyt – simulaattori. Kevyt tulee materiaalista, joka sattuu olemaan kevytpeite kokoa 6 x 8 metriä. paikallinen hurlum -hei tavaratalo myi sitä hintaann  12 euroa ja risat. Ajattelin  heti, että tässä on monikäyttöinen juttu halvalla myynnissä.

Olen  pressuun lyönyt nyt  300 palloa. Pressu on kestänyt  lyönnit ja osumat  vanhingoittumattomana.  Ainoa tappio on yksi pallo, joka kimposi yli pressun huut – helkkariin.

Myöhemmin illalla  voimme esittää kesäteatterihupailuja perheen menneisyydestä tämän  taustakankaan edessä. Huomenissa  voimme sitten ottaa  studiotyyppisiä valokuvia vieraista  ja perheenjäsenistä. Tausta sopii siihenkin. Syksymmällä sitten on mukava peitella asioita  sateen suojaan.

Tuote on siis hyvin monikäyttöinen. Jo tänään se on  saanut minut tutustumaan paremmin 22 asteisen hybridimailan salaisuuksiin. Se mailan kanssa olen  tapellut nyt jo  vuoden verran. Olisi vähintään kohtuullista, jos vihdoin oppisimme toistemme tavoille.

Mainokset