Sähkö kaipaa maahan

by Michael Tillman

Luennoin tänään turvallisuusasioita tuleville sähköasentajille.  Nuoriso tuntui  vähän pitkästyneeltä. Huomasin, että he olivat  piilottaneet  pöydälle  älykännykkänsä ja naamioineet ne pipoilla ja huiveilla. Ajattelin semmoisesta tehdä lopun. Tiesin, että  en pärjäisi  Cheekille ja  vähäpukeisille  videoiden  teinipimuille. En, vaikka kuinka  selittäisin, että  silittämällä kissaa  kovasti, tuloksena saattaisi  olla 20 000 volttia.

Ajattelin, että  nuoret miehet  katselivat toisenlaisia kissimirrejä ja haaveilisivat niiden silittämisestä.

Nuoriso huomasi  katseeni ja  kulmakarvojeni  kohoamisen. Luento oli lopuillaan, jote  tyydyin räpyttelemään breshneviläisiä tupsujani ja  rypistelemällä  otsaani pohjoispirkkalaisille  rypyille.

Lepyin, kun  nuoriso avasi suunsa ja kertoi, mitä he  katselevat. Heidän videossaan oli ammatillinen  ote. Voltteja oli tosin vain 10 000, mutta ampeereja oikein riittävästi.  Paljon enemmän kuin  kiihkeämmästä  mirristä koskaan irtoaa. Sulakekin näyttää olevan aika vahva. Minä taas olin sulaa vahaa. Ajatella,  nuoriso  katselee ammatillisia  opetusta tukevia leikkeitä netistä ilman minun  määräystäni ja kehotustani.

Mainokset