Mutustelua

by Michael Tillman

Bi-polaarisessa  angstissa  en osaa  pysytellä pois täältä bloggerista. En saa tuota toista alustaa  mieleisekseni, enkä oikein halua ryhtyä maksamaan siitä, että saisin premium – oikeudet sinne. Täällä bloggerissakin on puutteita, mutta  yhtä kaikki, myös helkkaristi etuja.  Sain ainakin tuon otsikkokuvat  tuohon jälleen  omaksi ja Kari Rydmanin  iloksi.

Taidan  näin aluksi  kirjoitella samat jorinat  molemmille alustoille. Näemme sitten  yhdessä, missä alustalla me  tykkäämme käydä ja olla.

Tuomiosunnuntai näyttää  valkenevan  jälleen hitaasti mutta varmasti. Kirkko pääsee lopettamaan vuotensa vähän ennen yhteiskuntaa. Näinä aikoina  molempien tarjoama sanoma on yhtä synkkä. Synti, petos ja huijaus riehuu keskuudessamme ja semmoisesta  seuraa hirmuinen  rangaistus. Puheenjohtaja Sipiläkin tuntuu olevan omiinsa  niin suivaantunut, että aremmat  piiloutuvat tupailloissa  peräkamareihin.

Paha siis sai palkkaansa. Vaalea blondi menetti  avoautonsa, mutta  sai kohtuullisen erorahan. Jos hänellä joutilasta aikaa nyt  tulevaisuudessa enemmänkin on, hän voisi ryhtyä kirjoittamaan asiasta  kirjaa, joko itse, taikka haamukirjoittajan  kanssa.

Kirjan sisältö  saattaisi muodostua mielenkiintoiseksi. Olemme  luennoilla  nuorison kanssa viime  viikolla käsitelleet sattumalta  juuri  seuraavia kolmea aihetta:  naisjohtajuus, johtamisen arvot ja johtamisen moraali. Vähän olemme  pintää raaputtaneet ja huomanneet  sen, että  vaikkakin ilmeisiä kähmintöjä on asiassa tapahtunut ja tyttären  kämpän verotusarvot  ovat heittäneet häränpyllyä, niin suurin kateuden aihe  on ehkä kuitenkin ollut avo-BMW ja vuosipalkaksi  muunnettu kuukausipalkka. KEVA:n sijoitukset ovat menestyneet erittäin hyvin , jos niitä vertaa muiden eläkevakuutusyhtiöiden  sijoituksiin. KEVA: n  toimitusjohtajan  palkka on  pienimmästä päästä , jos vertaa sitä hänen kolleegoidensa palkkaan. Ja kolmanneksi , semmoista  18 000 euron kuukausipalkkaa saa kuka tahansa  konkurssikypsän kaupungin kaupunginjohtaja.

Ja lopuksi vähän musiikkia tuomiosunnuntain ratoksi.

Näitä juttuja siis ilmestyy  nyt sekä Bloggerissa, että täällä. Katsotaan nyt ajan kanssa mihin minä oikein sopeudun.

Bloggerin  osoite on  entinen, eli tämä.

Mainokset