Miksi kissa ei kuole ?

by Michael Tillman

Kun silität kissaa  kiivaasti, huomaat,  että se  aloittaa kehräämisen. Kun jatkat silittämistä, kehrääminen voimistuu.

Vie sen jälkeen silittävän kätesi  etusormi kissan nenän lähelle. Kuulet  pienen räpsähdyksen ja voit nähdä pienen  kipinän iskevän  kissasta  sormeesi. Jännitettä purkauksessa on noin 20 000 volttia.

Miksi kissa ei kuole ?

Miksi sinä et kuole ?

Tänään opiskelija vastasi minulle sangen tyhjentävästi.  Kissa   ei ole moksiskaan kokeesta, sillä  kissalla  on yhdeksän henkeä.

Minä odotin   kovasti vastausta, joka olisi liittynyt  virran voimakkuuteen ja sitäkautta  syntyneen purkauksen tehoon. Huomasin, että  luokkaan syntyi heti  jännitettä.  Odottamaton vastaus sai  minut valpastumaan. Aistin sähköä  ympärilläni.

Luokassa  oli kaksi rakastunutta paria, Ensimmäisen  tunnin aikana ei tapahtunut  mitään. Toisella oppitunnilla huomasin sen, miten  tyttö hiveli pojan  rannetta salaa. Toisen parin tyttö  teki kaiken perässä.  Iltapäivällä sähköä oli ilmassa jo niin paljon, että jännäsin, ryhtyvätkö  kuusitoistavuotiaat  suutelemaan luokassa  ennen kuin ehdin  luentojen finaaliin.

Toisen tyttären kaulassa oli  omistusmerkintöjä. Toinen tyttö vielä harjoitteli, sillä känen  kaulansa oli ihan ehjä. Ajattelin, että kun  he lämmittelevät toisiaan  kahdeksan tuntia minun  luennoillani, illalla he käyvät jo niin sähköisinä, että tytön pää tippuu  hartioilta, jos  poika  järsii sitä vielä yhtään lisää.

Yhtä kaikki, päiväni oli täynnä elämyksiä. Rakastuneet  kuusitoistavuotiaat ovat parasta, mitä  lokakuun loppu voi   ihmissukukunnalle tarjota. Muuten tämä on nämyistä  ankeaa aikaa.

Mainokset