Kosto

by Michael Tillman

On vihreä ja suloinen.

Jäänmurtajayhtiön antama  2000 euron  sponsoriraha  curling – joukkueelle ei ihan osunut nyt nänniin, vaan liukui hevon puohon. Johtajan piti  erota. Kiven tieltä on nyt harjattava kitkaa ihan omilla harjoilla  ja  välineillä.

Riemu  vaihtoehtoliikkeen piirissä on  rajaton.

Me sivusta seuraajat nyökytttelemme. Jäällä tapahtuva harrastaminen ei missään nimessä liity mitenkään jään murtamiseen. Päin vastoin . Murretulla pinnalla ei kivi liiku. Murretulle  pinnalle  on paha  rakentaa  harrastuskenttää.

Nyt  kaikki Suomen  urheiluseurat ovat varpaillaan. Moni yritys  näinä päivinä joutuu harkitsemaan  tarkoin sitä asiaa, kuinka paljon  yrityksen  palveluksessa olevat saavat nauttia  yrityksen eduista ja sponsoroinnista. Minä ainakin olen  koko päivän sydän pamppaillen  muistellut, montako firman kuulakärkikynää on kotona  ajelehtimassa.  Viimeksi  työmatkalla  katselin  monta päivää bikini-pukuisia neitokaisia Adrianmeren rannalla ( valvoin opiskelijoita) ja join  limsaa päivärahalla.

No, tämä oli  suhteellisen pieni kosto lopultakin. Aikoinaan, kun Max Jacobson ei päässyt YK- hommiin, hän hommasi sinne  Helvi Sipilän. Sitä pidetään edelleenkin   sangen onnistuneena  poliittisena toimena.

Mainokset