Viimeiset kotiseutukyyneleet tältä erää…

by Michael Tillman

Blogin  asiakkkaista  ainakin Y- mies odottaa herkeämättä kuvauksia  yhteisistä  koulukavereista. Naispuolisista semmoista. No, minun on valitettavasti todettava, että  en nähnyt ketään.  En yhtäkään. Pumppasin kuitenkin  ensikäden  infoa  vanhemmiltani, joten  jotain ehkä pystyn tässä  lyhyesti  kertomaan.

Se kaunis tyttö, josta aina  kyselet, on edelleen  tiämmä leski, eikä ihan edes  vielä kuuttakymmentä.  Häntä en  nähnyt. Kuten muistat heillä oli  kesämökki Narvilla.

Autolasitehtaan omistaa  nyt , herra ties kuka.   Välillä ainakin Pilkington.  Johtajan tyttären  vaiheista minulla ei ole  mitään tietoa.

Mutta  O.H. on vaihtanut miestä. Vanha ei kuulemma osannut  tanssia  ollenkaan.  Näin O.H. : tyttären.  Hän on yhtä kaunis kuin äitinsä.

Sitä tyttöä en nähnyt, joka ajoi Narvilla  H. A. :n  kanssa pikaveneellä poliisi Jussi Anttilan veneen yli niin, että Jussi jäi soutajan paikalle ja Jussin  vaimo  perämiehen paikalle. Väliin  ilmestyi 2 metriä vettä. Onneksi kunnan sauna oli  lähellä. Se tyttö  on kuulemma edelleen  tiukasti naimisissa. Muistanet ainakin hänen minihameensa.  Jussi Anttila, vanha suojeluskuntamies oli elämänsä aikana  ollut monessa mukana, mutta näin kerrotaan, että  tämä episodi  hänestä oli tuntunut erityisen jännittävältä

Ja kauniin tytön serkku  asuu  edelleen  Alakeerellä ,  ja on tiukasti naimisissa.

M.R. :n  mies on kuollut.  Senhän sinä tiesit. Muistat hänen  samettisen pikkutakkinsa taatusti.  Hänen kaverinsa  A.L.  on kiinteistöalalla. Prätkäkaveri on  edelleen kaupallisella alalla jossain , mutta en tiedä missä. Hänestä joka lauloi  ihanasti  ja jonka nimi  viittaa  isovarpuiselle rämeelle, en tiedä mitään.

Siinäpä tärkeimmät uutiset.  Sinä Yamahamies  saat  ristisanan  ratkottua  helposti, kun  löydät ensimmäisen langan pään. Olen vähän nimikirjaimia muuttanut, jotta  sinulle jää vähän  edes pähkinää purtavaksi. Hämäyksen vuoksi taas  jotkut nimikirjaimet ovat  muuttamattomia.

Mainokset