Suunnitelmat sekaisin

by Michael Tillman

Viiden päivän päästä piti  alkaa  putki ja vapaus. Perjantaina työnantaja  siirsi  tuotannollisten ja taloudellisten  perusteiden ilmentymisajankohtaa  seitsemällä kuukaudella. Hieno taktinen veto. Näin he välttyivät  uusilta YT- neuvotteluilta. Toisaalta taas he olivat pakoitettuja  jatkamaan työsuhdetta entisillä ehdoilla ja entisillä lomilla ja entisellä palkalla.

Niinpä.

Napanuoran katkaisu sitten siirtyi. Toisaalta työn sisältö muuttui. Ensi talvena  teen kummallisia ja uusia asioita. En edes tiedä vielä, mitä kaikkea  teen. Yhden työhaastattelun  tulokset ovat vielä  saamatta. Puhelinsoitto voi muuttaa kaiken. Voin olla  jo loppuviikolla tilanteessa, jossa minulla on kolme työpaikkaa.

ZEPA valitteli edellisen päreen kommenttiosastossa, että tänne blogiin ei pääse  helposti sisälle, eikä pääse kommentteja hyväksymään taikka kommentoimaan. Onko teillä muilla ollut vaikeuksia  operoida tämän blogin kanssa ? Kuulisin mielelläni  asiasta.  On perin  tuskaista tietää, että tänne on vaikea  päästä. Yritän tutkia asiaa.

Eilen ajoin  pääkaupungista  kotiin ja  ryntäsin heti  golfkentälle. On viimeinen aika  siellä käymiseen, sillä kohta  kaikki on  mit schnee bedeckt.  Uuden puolen  avauslyönti lähti viivasuoraan ja upeasti,   pudoten keskelle väylää. Kun laitoin mailaa bägiin, huomasin, että pallon luokse  lensi varis.

Se ryhtyi nokallaa työntämään sitä palloa. Kun se oli saanut  sitä työnnettyä 2 metriä kohti metsää, ryhdyin huutamaan. Siitä hätääntyneenä luontokappale otti pallon nokkaansa ja nousi vaivalloisesti siivilleen. Se katosi  15 väylän suuntaan. Olin äimistynyt. Suunnitelmani meni sekaisin  tässäkin asiassa.

Odotan kiinnostuneena, mitä muuta ihmettä lomaviikko tuo tullessaan

Mainokset