Oulun Myllytulli

by Michael Tillman

Hieman on  hulju olo tässä jälleen kouluttajana. Ampuma-ase-lainsäädännön kiristäminen  ei tahdo  tepsiä, jos nuorella on  tärkeää asiaa toimitettavana  tovereille taikka yhteiskunnalle. Mitä vähemmän rationaalisia  keinoja on, sen   hätiköivämpää niiden keinojen valitseminen on.

On siis keskityttävä siihen, että opetuksen lisäksi  opettajan on suojeltava elämää, vähennettävä kärsimystä, yritettävä korvata vanhemmuus ja  toimittava ukkosenjohtimena.

Auskultointi ei siihen antanut  eväitä. Näytetunnilla ei sisään rynnännyt   huppupäistä miestä, jota olisi  pitänyt taltuttaa. Suuri jumalainen  arviointiraati saattoi  keskittyä opetustilanteen arvioinnissa  taulunkäyttösuunnitelman noudattamiseen ja evaluoivan vaiheen onnitumiseen.

Juuri tänään tämä opettaminen hetken tuntui taas  arvokkaalta ja  upealta. Noin klo 10 – 13. Nyt taas  olen vajonnut alas pohjamutiin. Nyt taas mietin, kuinka kohtaan  oppilaan silloin, kun tekstiä tulee konseptiin  ainekirjoituksessa  noin 10 sanaa ja niiden toistaminen ääneen  vaatii suun pesemisen saippualla ja niiden lukeminen  äänettä  merkitsee kyyneliä.

Mainokset