Muistoja

by Michael Tillman

Sibinek

Täällä allaspoika teki urotöitään.  LUMIA luovuttaa  kuviaan kitsaasti, mutta  paikalliset langattomat verkot toimivat  nyt hyvin. ja kauniisti. Kuvissa  ette valitettavasti näe ranskatarta. Hän on oikean reunan takana.

Töissä kaikki on ihan  heikun keikun. Olin sotkenut kalenterini totaalisesti. Olin  86 km väärässä paikassa hetkellä,jolloin minun piti olla oikeassa paikassa. Sellainen ahdistaa. Onneksi työpöydälle kasautuu tekemättömiä töitä. Sellainenkin ahdistaa.

Sain  koko seurueen  ehjänä Suomeen. Monta kokemusta rikkaanpana. Kaikkiin  iskostui hillitön koti-ikävä, saunomisen himo ja  tavallisen kahvin  kaipuu. Nuori aikuinen  opiskelija- nuorimies on niin rakennettu, että  jos vaikka  vastaantulevien ihmisten ihonväri voikin vähän vaihdella, niin ainoa oikea paahto kahvissa on se, minkä Paulig ja Kulta -Katriina ovat lanseeraneet. Oluen maku saa vaihdella. Vaaleata leipääkin nuorimies syö. Salaatit ovat maailmalla yhtä vaarallisia kuin Suomessa.

Vain kahvi on tabu. Se on kaikkialla muualla pahaa ja  Suomessa hyvää.

Sain siis retkikunnan ehjänä Suomeen. Pelasin  + 4 asteessa  golfia ja istuin  pari tuntia saunassa. Paluu  maailman huippua olevan koulutusjärjestelmän  pariin kuitenkin palautti minut nopeasti maan pinnalle.

a.g. matos

Kuvassa A.G. Matos istuskelee  entisen koulunsa  edustalla ja miettii, mitä kaikkea tuli tehtyä. Matos oli  aika kuuluisa runoilija ja kroateille  jonkin sortin   lempilapsi.

runo

Mainokset