Työmies

by Michael Tillman

SavedPicture-2013914124643.jpg

Työmies hetken lepää. Syystyöt ovat raskaita.

Kumikenkä painaa. Villasukka menee makkaralle.

Tämän mobiiliversion käyttö on tikkuista. Töistä ei tule mitään,  kun pitää some-juttuja opetella. Ja hikikin on. Jalkineissa on ruohoa. En ole kuitenkaan  kuvassa lepäilemässä golf-kentällä  raskaan puttauksen jälkeen, vaan  istuskelemassa  terassilla ja ihmettelemässä  hiljaisuutta.

Residenssin naapurissa on ollut nuori  suomenpystykorva uros. Hän on  haukkunut äänensä käheäksi koko  edellisen vuoden. Nyt pari naapuria on tehnyt asiasta valituksen.  Jo on  kaavatie hiljentynyt. Voi olla, että on hiljainen pitkään. Hyvääpäivää sanotaan pitkiä valoja vilkuttelemalla.

No, perheemme  on julistautunut puolueettomaksi. Minä olen kuuro ja vaimo elää kuorsaukseni vuoksi  korvatulppaelämää. Ei haittaa yhtää.  Go Peni Go !!!!!

Mutta muuten ollaan  ihan  puolueettomia. Yritetään sanoa päivää kaikille.  Vaikka vähitellen tässä  tuntuu siltä, että  ihminen voisi ihan hyvin asua  taas vaihteeksi  keskellä metsää,  5 km päässä lähimmistä naapureista ja Turajärven ja Narvin  välittömässä läheisyydessä. Vaikka Simasalon rinteillä olisi soma asua. Tämä maakunta ja tämä kuntayhtymä  maistuvat  yhä enemmän  semmoiselta talkkunalta, josta on jäänyt sokeri ja piimä pois.

Mainokset