Kansalliset KirkkoKuorot ry

by Michael Tillman

Kansalliset  maahanmuuttajat ovat huolissaan kansallisen Kokoomuksen nuorisosiiven kansalaisten  tulevaisuutta koskevista kaavailuista. Kansalliset eläkeläiset eivät vielä ole ottaneet kantaa asioihin, mutta epäilemättä he sen tekevät kohta. Viimeistään sen jälkeen, kun Kansalliset saappaanheittäjät ry. on  mielipiteensä esittänyt.

Minulle tuotti aikoinaan suuria vaikeuksia  erottaa  toisistaan  kansalliset sotaveteraanit ja demokraattiset  sotaveteraanit. Molempien kannatus  on laskenut  viime vuosina ripeään tahtiin. Kohta minulla ei ole enää tarvettakaan olla perillä asiasta.

Otaksun, että maassamme on jossain myös Kansalliset  huomaavaiset tupakoitsijat ry, kansallinen rotukissayhdisty ja kansallinen melontaliitto. Luulen, että syytä olisi perustaa myös Kansallinen AAA -kerho, sillä olen huomannut myös  kalliiden juomien koukuttavan kansalaisia.

Vakavasti  puhuen, on todettava, että hyväosaisten pesueet ovat omimassa samanlaisen  puhekerran kuin  takavuosina  nk. demokraattisten voimien  jälkikasvu teki. Yhtä mautonta ja yhtä juhlallista.  Jokaisen aikakauden  kohdalle sattuu tämä sama dialemma. Jotta voit kasvaa konservatiiviksi, sinun on oltava ensin jotain muuta. Jotta voit rauhoittua, sinun on oltava ensin  kusipää. Yhteiskunnan  asia on sitten sietää näitä  sen verran, että  sivistysvaltion kriteerit säilyvät. Samoin yhteiskunnan  tulee kauhistella näitä sen verran, että sivistysvaltion leima  voidaan säilyttää, edes  tahrittuna.

No, minä nyt tässä julkisesti kauhistelen sen verran, että lain kirjain tulee täytetyksi. Erityisesti kauhistelen sitä, että lapsilisät poistettaisiin vähäosaisilta. Mutta kauhistelen minä ylimalkaan koko  tätä keskustelua. Seuraan myös sosiologina  kiinnostuneena, mitä tästä kaikesta  seuraa. Kukaties Joen kaupungissa vaikuttava liikemies Laakkonen jakaa  kiinnostukseni asiaa kohtaan. Hänhän on jo pitkään ollut sitä mieltä, että humanismi voitaisi poistaa  korkeakoulujen  ainevalikoimasta. Humanismin suurin  negaatio hänen mielestään on siinä, että se ei tuota mitään. Hän on tavallaan väitteessään  ihan oikeassa. Humanismi ei ainakaan tuota  kansallista ajattelua.

Mainokset