Siivouspäivä

by Michael Tillman

Tietokoneeni on täynnä pöpöjä ja elektronisia villakoiria. Minun on pakko formatoida koko  vempele. Eilen jo yritin, mutta olin saattaan  koneet  lopulta selaliseen solmuun, että jäljelle  oli jäämässä vain  kasa bakeliittia ja  rautaa. Softa  oli kadonnut nk. piip piip – paikkaan.

Sain koneen palautettua. Tiedostot ovat onneksi ulkoisella kovalevyllä ja pilvessä.

Seuraavaksi on sitten kerättävä rohkeutta  kokeilla, mitä tällä kertaa tapahtuu kun laitan recovery- levyn sisään ja ryhdyn  noudattamaan ojeita. Eilen en ilmeisesti noudattanut.

Jos en siis muutamaan päivään kommentoi  hallituksen pakkoliitos-kaavailuja, arkipyhä-siirtoja  ja ammattikorkeakoulutuksen tilaa, älkää olko huolissanne. Olen siinä tapauksessa onnistunut  tietokoneen formatoinnissa yliodotusten ja muuttanut sen  post-formatointi -tilaan. Siellä se sitten odottelee muita  tietokoneita.

Se odottaa luvassa olevaa suurta avaruudesta  saapuvaa elektromagneettista  myrskyä, joka tekee kaikista muistakin tietokoneista vainajia . Sitten ne  yhdessä  odottavat sitä suurta keksintä, joka takaa kaikille maailman kaatuneille tietokoneille jälleen – bootauksen  suurelta kovalevyltä  ja sitä kautta  uudestisyntymisen. Raamatullista, eikö totta. Idea on vapaasti Hollywoodin ostettavissa sopivasta hinnasta, mikäli allekirjoittanut pääsee pieneen  rooliin.  Rooliin, jossa humalaisen oivalohanderin näköinen mies painaa enteriä väärässä paikassa, koska sisäinen ääni niin  korvaan sanoo.

Kuten huomaatte, olen   viikon  työskentelyn  jälkeen  jo pienen  saikun tarpeessa.

Mainokset