Rauhoittukaa !!!!

by Michael Tillman

Se perjantainen   viehättävä rouva  oli  äärimmäisessä hädässä, kun ryntäsi minun  pöytääni. Hän oli epätoivoinen  ja ahdistunut. Siksi hän  liimautui lounaalle kanssani ja halusi  tehdä tuttavuutta.

Juksasin teitä   vähän.

Sama työnantaja oli irtisanonut meidät molemmat. Irtisanotusta  liukenee ilmaan  sellaista hormonia, jonka toinen irtisanottu aistii. Rouva oli  vieressäni nuuhkinut sitä hormonia  kaksi tuntia ja  koki sen jälkeen suurta  vetoa toista onnetonta kohtaan. Irtisanotut ja työttömät kerääntyvät yhteen. Niin on turvallisempaa. Niin on vähän lohdullisempaa.

Minulla on hänen puhelinnumeronsa, jotta voimme  yhdessä sopia, missä  alamäessä viskaamme  metrisen halon  työnantajan linjaalirattaiden  puolien väliin.  Sitä rytinää onkin sitten mukava katsella ja kuunnella.

Tietenkin asioissa on  puolensa. Niin kuin äsken  kuulimme urheiluruudun lopuksi,  Setä Samuli aikoo hyökätä Assyyriaan ja mahdollisesti  myös Antiokiaan.  Kun siitä helvetillinen maailmapalo syntyy, mieskuntoinen  väestö kutsutaan  kiiruusti aseisiin   atomipommien tuhoja  puhdistamaan. Vuodenvaihteessa osakeyhtiöiksi  muuttuvat ammattikorkeakoulut  lamaantuvat täydellisesti, sillä niin paljon vänrikkejä ja luutnantteja tempaistaan  opinahjoista  rintamapalvelukseen  huollon logistiikkaa  hoitamaan ja  päivämarssipituuksia  massoille suunnittelemaan.

Siinä vaiheessa  irtisanottuja on jo muitakin kuin minä ja tuo perjantainen rouva.

Ja lopuksi tältä paikalta triviaalitietoa ja vaatimatonta arkiajattelua.

Kiinassa joka viikko   1 000 000  ( miljoona) ihmistä muuttaa maalta kaupunkiin.. Sellainen saa jopa ministeri Henna Virkkusen  kateelliseksi. Sellaista voisi jo nimittää rakenneuudistukseksi.

 

Mainokset