Paita

by Michael Tillman

Kampuksella tuli vastaan nuorimies, jolla oli T-paita päällään. Se ei ole  ihmeellistä. T-paita on saavuttanut    vankan aseman  pukeutumisessa. Se on vaatekappale, jota minun nuoruudessani ei tunnettu. Farmarit tunnettiin, mutta ei painatuksella  varustettua T-paitaa.

Nuoren miehen  paidassa luki isoilla kirjaimilla ” TULEVA EXÄSI”

Mietin, kelle sanoma on tarkoitettu. Vastaan tuleville  homomiehille….  tuskin sentään. Vastaan tulevalle  tulevalle aviovaimolle….. no ehkä. Tai sitten   tekstillä on tarkoitus vahvistaa itsetuntoa ja  hankkia  meriittejä naismarkkinoilla. Kun  vastaantulevat luulevat, että  kokemusta on, he haluavat liittyä tähän kokemusketjuun.

Istuin kokouksessakahden  viehättävän  keski-ikäisen rouvan  välissä. Molemmat olivat minulle tuntemattomia ennestään. En puhunut toisen kanssa ollenkaan ja toisenkin kanssa vain kolme lausetta. Silti se, jonka kanssa en puhunut mitään , vaan istuin kaksi tuntia tuppisuuna, tuli  perässäni  ravintolaan, esitteli itsensä, söi kanssani lounaan ja antoi pyytämättäään vielä puhelinnumeronsa.

Pärjäsin hyvin  ilman T-paitaa. Oikeastaan, täytyy sanoa, että  erittäin hyvin. Luontainen charmini, uusi dressman -pike- paitani ja  persoonasta  hohkaava älyllinen  vetovoima  tekivät tehtävänsä. Enkä edes ehtinyt  kertoa, että kirjoitan runoja. Tosimiehet eivät  JOKAPOIKA- paitoja tarvitse.

 

 

 

 

Mainokset