Sataa…. eli rumpologisia sanomia Esterin ennustusalustasta

by Michael Tillman

head-up-butt

Se saa minut  asettumaan paikoilleen ja  tuhlaamaan aikaani  joutavaan  vetelehtimiseen. Tosin  olen  tänään tehnyt kolme  merkittävää  tointa, joiden seurauksena  olen  aikaan saanut kaksi   asiaa, joista toinen on epäilemättä hyödyllinen ja toinen  vähintään mielenkiintoinen. Kolmas toimi ei  aikaansaanut mitään muuta kuin vettä hanhen selkään.

Hyödyllistä oli se, että ompelin  sadoin  somin ja  pienin pistoin  golf-hansikkaani ratkennen sauman  kiinni. Hanskasta tuli oivallinen ja kaunis. Nyt se istuu käteen oikeastaan paremmin kuin uutena. Voisin tulevaisuudessa  ansaita leipäni golfhansikkaiden korjaajana.

Vettä  en kaatanut hanhen  vaan pääluottamusmiehen selkään.  Olimme molemmat luottavaisilla mielin, varsinkin luottamusmies tuntui luottavan  asioiden  sujumiseen  . Minä en ollut vakuuttunut mistään.

Mielenkiintoinen asia päivän aikana oli se, että minä törmäsin  Rumpologia -termiin. Oikeastaan  Rumpologia saattaa  ratkaista tulevaisuuteni paremmin kuin  golf-hansikkaiden  korjaus. Rumpologia on nimittäin ennustamista  tai tulkkitsemista ja kaikkihan me tiedämme, että ihmispoloiset ovat olleet aina  suunnattoman kiinnostuneista  tulevaisuudestaan.

Rumpologiassa ennustetaan ihmisen takapuolesta. Vasen kankku  kertoo ihmisen menneisyydestä salaisuuksia ja  oikeasta  hyvä ja taitava rumpologi voi nähdä kohdehenkilön tulevaisuuden.

Erityisen kiinnostavksi  eläkeputki-ideaksi rumpologian tekee tietenkin kannaltani se tosiasia, että  tulevaisuudestaan kiinnostuneet  ihmiset ovat pääsääntöisesti naisia. Ja koska he eivät ennustuskäyntejään halua  julkistaa, minäkin voisin  harrastaa bisnestä hyvin harmaan  liiketoimintaverhon suojissa.

Sylvester Stallonen  äiti on kuuluisa rumpologi.

Suomessa on joitakin innokkaita amatöörirumpologeja. Kuuluisin heistä eittämättä  on  RAID- elokuvassakin esiintynyt  Perse-Arska.

Kuvassa eurooppalainen rumpologi ennustaa oman nykyhetkensä asioita  menneisyyden ja tulevaisuuden  välisessä maastossa.

Häpeällisen työttömyyden  asemesta  toki minulle näin  myös avautuu mahdollisuus  hakea starttirahaa ja perustaa sen turvin   paikakkunnan ensimmäinen  rumpologi-vastaanotto. Tyhjiä liikehuoneistoja on runsaasti halpaan hintaan  vuokrattavana.

Odotushuoneeseen  olisi hyvä  ripustaa edustava valikoima valokuvia, joissa esitellään  sekä miehen , että naisen  takapuolia.  Valokuvat voisi nimetä sitten vaikkapa ammattien  taikka varallisuuden mukaan.  Juopon perse pitäisi  varmasti  esitellä asiakkaille. Samoin  olisi hyvä saada seinälle jonkun  finlandiaehdokkaan takapuoli, jotta asiakkaat voisivat päätellä, onko heidän novellikyhäelmillään  tulevaisuutta kirjallisuuden saralla.

Hinnaksi olen ajatellut  50 euroa / takapuoli. Työkaverit  pääsevät puoleen hintaan. Heidän menneisyytensä on helppo kertoa