Miksi viemärit tukkeutuvat ?

by Michael Tillman

Roskista ?

Paskat sanon minä !

Käsienpesuviemärit tukkeutuvat siitä syytä, että niihin joutuu aviollista  moskaa kuukausien saatossa niin paljon, että ne pitää avata ja tyhjentää. Viemäreistä menisi ihan hyvin hilse ja hiukset ja vesi läpi, loputtomiin, mutta Luoja on niin säätänyt, että  etenkin avioliitossa, viemäriin  joutuu myös nk. aviollista moskaa.
Sitä kertyy sinne pikkuhiljaa. Ei suinkaan lineaarisesti, vaan sykleittäin. Juuri sellaisena aamuna, jolloin  olet lähdössä kavereitten kanssa  perhokalaan, ja tarvitsisit erityisen rauhallista mielenlaatua, viemärit tukkeutuvat äkkiä. Täysin vetämättömään  tilaan.
Ne tukkeutuvat myös viimeisellä lomaviikolla.
Erityisen  herkkiä ne ovat tukkeutumaan ennen olutseuran  lavatanssiretkeä.
Pitäkää siis veljet viemäreistänne huolta. Olkaa tarkkana.  Puhdistakaa  vesilukot ja syöksyputket  säännöllisetsi nk. hyvän sään aikana. Tiukan paikan tullen viemärit tukkeutuvat  30 sekunnissa. Vetämättömät viemärit ovat haaste  kaiken kaltaiselle  yhdyselämälle. 
Asiaa helpottaa vähän se, jos itse olet kalju ja kumppanisikin on  lähes kalju. Hiuksia ei siinä tapauksessa vain ole. Asiaa helpottaa myös se, jos  elämäsi on rauhallista ja paikoillaan olevaa. Silloin viemärit eivät tukkeudu. Toisaalta taas, jos huomaat, että taloudessa viemärit tukkeutuvat  keskivertosykliä useammin. parisuhteelle on syytä tehdä jotain. On  hyvä idea mennä hotelliviikonlopuksi  muualle, jotta  se on sitten hotellin viemäri joka tukkeutuu.
Semmoistakin on sattunut. 
Ei kannata kuitenkaan ottaa  työkaluja mukaan  hotelliviikonlopuksi. Niistä ei ole enää  siinä vaiheessa apua. Tukossa  mikä tukossa.
Mainokset