Eroottinen juoma

by Michael Tillman

Kevät koittaa ja kierrokset kiihtyvät. Nukuin huonosti ja näin unia. Jotain pöhinää taas on tuolla vinttikamarissa liikkeellä; etteivät vain lepakot heräilisi  talviuniltaan.
Näin unta juoma-automaatista. Tai ei se mikään automaatti ollut, vaan sellainen juomapiste. Vanhemmat lukijat muistavat varmasti. Niitä oli varattu oppivaiselle laumalle kansakoulun eteiseen ja olipa niitä vielä keskikoulussakin. Tiedätte laitteen. Siinä oli pieni posliininen allas, jonka keskellä tökötti  metallinen patukka, jonka päässä  oli  pyöreä pallo, jonka pallon sisältä suihkusi vesikaari, jos sivussa olevasta hanasta  väänsi.
Unessa jonotimme keskikoulussa juoma-automaatille. Meitä oli siinä monta poikaa. Jonon  kärjessä oli eräs  tyttö ruokottoman lyhyessä minihameessa. Hän oli kumartuneen juoma-automaatin puoleen ja joi, mutta  ei ihan oikeaoppisesti. Hän oli  hotkaissut automaatin päässä olevan pallon  pikkuiseen suuhunsa ja imi sitä antaumuksella samalla kun vesi suihkusi hänen sisäänsä. Välillä hän joi kunnolla, kuulan pinnalta, ja sitten taas hotkaisi koko  kuulan  nuppusuuhunsa ja samalla vilkuli meitä sivusilmällä.
Me pojat ihmettelimme hänen janoaan ja hätistelimme häntä ja kiirehdimme, jotta muutkin ehtivät juoda, ennen kuin  kello soi tunnille.
Heräsin ja huomasin ajattelevani, että enää emme häntä  hätistelisi. Huomasin muistavani myös sen tytön nimen.
Mainokset