Kai Kantola

by Michael Tillman

Tässä blogissa on viime aikoina ollut säpinää. Kuvakiekko – turneen alkusanat tuli lausutuksi, kävijöitä  riitti ja linkityksiä  oli sinne sun tänne. Blogin  kirjoittajakin kaiveli lasten komeroita ja kaappeja siinä toivossa, että se punainen View – Master löytyisi.
Korvike-puuhasteluna kartoitin tilannetta HUUTO. net – sivustolta. Lukijat voivat olla huolista vapaina. Siellä oli  monta konetta myynnissä, ja mikä parasta, kiekkoja oli myynnissä vieläkin runsaammin. Minulle oli suuri yllätys se, että kiekoilla on myös jonkin sortin  kilttiä aikuisviihdettä tarjolla. Pitäkää kuitenkin kiirettä, laitteiden ja kiekkojen  hinnat näyttävät kohoavan kaiken aikaa.
Muumimukit,vaviskaa !!!
Kai Kantola ei ole muumi, eikä hän toivon mukaan ole myöskään tulossa View-Master –turneelle, vaikka hän kiekkomiehiä onkin ja muutenkin erikoinen. Kai Kantola on  Ilves- kiekkoilija  ja  hänen toinen nimensä on kostaja.  Hän on siis kiekkomiehiä, ei kuvakiekkomiehiä. Kantola on saanut  9 ottelun pelikiellon, mikäli on uskominen Porissa ilmestyvää Satakunnan Kansaa, ja miksei olisi uskominen. Satakunnan Kansa on osannut olla aina vahingoniloinen Tampereelle, Raumalle, Luvialle, Turulle ja Harjavallalle. Pohjois-Satakunnalle Satakunnan –Kansa ei ole koskaan ollut  kateellinen, sillä Pohjois-Satakunta  on Porin ” farmi”. Pohjois-Satakunta   on porilaisten  kasvatusalue. Sieltä  aikuiseksi kehittyvät  ihmiset  siirretään Poriin ja heistä tulee aina porilaisten seuraava sukupolvi.
Kostaja Kantola sai siis  pelikieltoa.
Mutta palatkaamme blogiin. Blogin  tiimoilla  on siis  ollut viime päivinä säpinää. On liikkunut kotelomekkoisia kaunottaria ja kojeilla kiikaroivia  herroja. Eräs  blogin lukija soitti iltapäivällä ja kertoi jopa päässeensä Iltapäivälehteen, koska oli  pistooli kädessä tavattu epäilyttävissä olosuhteissa. Kyseinen lukija oli tapauksen  ryydittämänä  käynyt poliisikuulusteluissa. Raportoimme  mahdollisesti  asiasta paremmin, mikäli blogin lukijaluvut laskevat hälyttävästi.
Korostamme  toimituksesta  jyrkästi sitä  asiaa, että jääkiekkoilija Kantolan tapaus ja blogin lukijan  poliisikuulustelu eivät  liity mitenkään  toisiinsa. Näin toimitukselle on  vakuuttanut  asioista tavallisesti perillä oleva taho. Toimitus  tarkkailee myös Kostaja Kantolan tapausta ja raportoi myöhemmin lisää, mikäli työmaalla  olevat Ilveksen  kannattaja  antavat  siihen aihetta.
Toimitus  seuraa myös Kotelomekko- tapauksenkehittymistä
Mainokset