Minkä värinen ranneke ?

by Michael Tillman

Satakunnan kansa  ei viime aikoina ole kovin tyynenä kyntänyt aurallansa maata isien, eikä varsinkaan Porin uimahallin  aaltoja. On ollut yhdellä jos toisella orpo olo.
Uimahallissa  on nimittäin  ollut sellainen käytäntö, että rannekkeen väristä on voinut päätellä sen, jonko uija köyhä, sairas, raumalainen, työtön, Siikaisista taikka ehkä jopa  Toejoelta asti. Tämmöinen on  liikunnanharrastajia  ottanut pattiin ja nyt  siitä on herneen nenukkiin vetänyt myös eduskunnan oikeusasiamies.
Raumalaisia  tämä tietenkin naurattaa. Meillä Raumalla  porilaiset  tunnistetaan  uimahallissa oimituisesta  uimatyylistä. Kaikki porilaiset uivat kylkimyyryä hassua  rintauintia.
Kyseinen ranneke-systeemi antaa  mahdollisuuden  riemukkaalle jatkokehittelylle.
Minun tekisi mieleni varustaa  opiskelijat  sellaisilla älyrannekkeilla, joiden väri muuntuisi sen mukaan, kuinka paljon opiskelija on suorittanut opintopisteitä. Vihreä ranneke olisi tietenkin ok. Täsät väristä sitten raaneekken värit  portaattomasti  liukuisivat kohti tuskanpunaista. Sellainen  ranneke kertoisi  muille sen, että rannekkeen kantajaa on KELA lähestynyt  joka vuosi  huonon opintopistekertymän vuoksi.
Lisäksi olisi mukava  olemassa myös sellainen ranneke, joka värinsä avulla ilmaisisi ihmisen tanssitaidon. Ikaalisten Kylpylässä  olisi paljon helpompi  hakea leidejä tanssimaan, kun ranneke loistaisi hämyisessä salissa viekoittelevan värisenä.
Kuten huomaatte, kirjoittaja  on mentaalisesti aloittanut jo viikonlopun vieton. Kirjoittaja on vähän katkera siitä, että porilaisilla on rannekkeet, mutta meillä ei. Vähän katkera tamperelaisen pikkupojan tavoin, joka  oli isänsä kanssa ensimmäistä kertaa synnytyslaitoksella katsomassa äitiä ja vastasyntynyttä pikkusiskoa. Hänen epäuskonsa oli  rehellistä ja kauhistunutta
Voi Paska ! Nyt sen kanssa on jo käyty Särkänniemessä !!!

Mainokset