Formulakuskin piina päättyi

by Michael Tillman

Tähän tyyliin otsikoi paskasivusto autourheilijan  oikeudenkäynti – amokin päätöstä. Ykeisesti nimittäin arvellaan, että syyttäjä ei hae valituslupaa korkeimapaan  oikeuteen. Samoin ollaan yleisesti sitä mieltä, että  autourheilija ei myöskään hae valituslupaa vapauttavaan tuomioon. Tässä asiassa  on kyllä jonkin verran  epäileviä tuomaita, sillä  nämä  autourheilijat ovat olleet tunnettuja  omituisista  päähänpistoistaan.

No, nyt on sitten syytetty todettu syyttömäksi ja  ihana ja auvoinen  loppuelämä voi jatkua. Pois on pyyhitty muisto  kuolleesta kaverista ja huimasta kännistä. Jäljelle jää vapautetun autourheilijan  ajatuksiin se totuus, että kaveri  se sitten  ajoi  hirveässä kännissä ja kuoli ja mienasi siinä henki lähteä itseltäkin
Minun hölmö satakuntalainen  vaistoni  kuitenkin sanoo, että tuskin   syyttömyyden  siunauksen saanut  autourheilija pysyttelee pois julkisuudesta tulevaisuudessa. Luulen, että saamme lukea hänestä ja hänen tekemisistään edelleen. Kukaties hän tanssii vuoden kuluttua  jo  televisio-ohjelmassa muiden merkkihenkilöiden kanssa. Ehkä hän kommentoi  autourheilukilpailuissa  lajitovereidensa edesottamuksia ja kukaties hän on  jo parin vuoden kuluttua  ehdokkaana kansanedustuslaitoksemme   edustajaksi.
Hän on edustuksellisen demokratian työmieheksi täysin  kelvollinen. Onhan tälläkin hetkellä valtioneuvostossa  ministereitä, joita on oikeasti tuomittu ja vielä  useaan kertaan.

Ps. Ministeri,  piti sanomaan…   Sekoitin, kun joka hallituksessa on joku ollut. Jos ei sitten nyrkkisankaruudesta niin väärästä valasta. Eduskuntaan voi kuitenkin  tulla uusia tuomittuja, äkkiäkin,  kunhan   prosessit saadaan loppuun tuomioasteissa

Mainokset