Kai Sadinmaa, reipas ilves

by Michael Tillman

Aamulla Yamaha-mies soitti ja sanoi, että jos koska  on ihminen Jumalan sanan virkistystä saanut, niin tämän aamun aamuhartaudessa sitä tuli, kun  pastori Kai Sadinmaa oli sitä oikein ämpärikaupalla kaatanut kuuntelijan  niskaan.
Ja totta vie, käykää kuuntelemassa.
Tämä mies on suoraa Juice Leskisen Ekumeenisesta jenkasta. Tämä mies on pappi, josta Pater Noster sanoisi, että onpa siinä reipas ilves.
Sadinmaa  pöllyyttää rahamiehiä ja mammonan palvojia Jeremiaan hengessä niin, että kuulijalle tulee hyvä ja helpottunut olo. Tuota miestä voisi äänestää. Tuon  kaverin juttuja olisi mukava kuunnella joskus oikein livenä. Ja Vuosaaren kirkossa se varmasti onnistuukin. Siinäpä oiva  talviretken kohde. Sadinmaa on lisäksi näytelmäkirjailija.
Pastori latasi  aamuhartauden loppuun Tuomari Nurmion  kappaleen ” Rahamies” .Vain  viimeinen säkeistö oli siivottu pois, jotta mummojen  nisut  aamukahveilla eivät tarttuisi kurkkuun. Nurmion  kappale paisuu vanhatestamentillisen  julistuksen  loisteessa  oratoriomaiseksi  pauhuksi. . Se hiljentää ihmisen. Semmoinen  voisi täyttää kirkot uudelleen.
Käykää kuuntelemassa Yle Areenassa. Vaikka iltahartaudeksi.  Ja jos tuntuu bliisulta, katsokaa ensin  alkupalaksi televisiosta Eduskunnan kyselytuntia ja sen perään  uutisista muutama minuutti Talvivaaran  jätelientä. Sen jälkeen Kai Sadinmaa tuntuu uudelta Elvikseltä Bob Dylanilta.
Suosittelen. Tiukkaa kamaa.
Mainokset