Mikä rimmaa sanan " leukemia" kanssa ?

by Michael Tillman

Minusta leukemian  kanssa ei rimmaa  oikein mikään. Netistä  kuitenkin löytyy semmoinenkin kone, joka tietää vastauksen tuohon ongelmaan. Kokeilkaa vaikka. Kone väittää, että näillä saa aikaan sopivaa sointua:
Tapasin eilen  yhden tuttavan, joka on koko kesän yrittänyt  keksiä positiivisia sointuja tuolle  leukemia – sanalle. Sain hänet, – tai oikeastaan, jos ollaan rehellisiä, hän sai minut nauramaan pitkästä aikaa. Yritimme saada  pikku keskustelussamme  erilaiset asiat ja sanat suhteutettua ja rimmaamaan. Hän voitti minut mennen tullen. 
Hän oli ankaran ahdistuksen jälkeisessä selviytymisen  huumassa. Hänen flow-tilansa  oli jotain  mykistävää. Hän oli valmis kokemaan  suoralta kädeltä elämää kuinka paljon tahansa, vaikeaakin sellaista. Hänelle elämä näytti eilen suurelta itseisarvolta, jonka  arvo matemaattisen  esikuvansa  tavoin on aina suuri, on se sitten negatiivista  taikka positiivista.
Autossa huomasin olevani taas suuri paskiainen ja rutisija. Ja pelkuri. Huomasin olevani mies joka vihaa sateessa kastumista ja mannahelmivelliä.
Mainokset