Onni

by Michael Tillman

Kissasta voi kuulemma nainen saada itseensä  itsemurhaan altistavan  pöpön. Näin kertoi tänään erkkolainen. Lehti ei  kertonut, altistaako  karvainen lemmikki  neitsyet myös hysteriaan ja ostos – maniaan. Epäilemättä kuitenkin  erkkolainen huomenna palaa asiaan laajemman reportaasin  kanssa.

Onneksi en ole nainen. Toisaalta, perheenjäsenten allergian vuoksi meillä ei ole myöskään kissaa, joten olen  totaalisesti riskiryhmän ulkopuolella.

Abba Jee !!!!

Porissa taas  on  miehiä kielletty käyttämästä  uimashortseja uimahallissa. Onneksi en ole porilainen, enkä ui shortseissa.. Olen viimeksi  aiheuttanut hämminkiä uimahousuillani 1995 Pohjois-Carolinassa, Wilmingtonissa, menemällä uimaan  20 000 ihmisen keskelle eurooppalaisilla  uimahousuilla. Noin 10 000 miestä ja 10 000  naista tuijotti minua kuin pervessiä.

Jo silloin amerikkalaisilla miehillä kaikilla oli  uimashortsit. Syy ei ollut suinkaan hygienian, vaan  syy oli se, että amerikkalaisessa  yhteiskunnassa  mies ei saa pitää pieniä uimahousuja, koska niistä  lämpimissä vesiolosuhteissa  saattaa  ” pullottaa” se , jota myös pikkuveljeksi kutsutaan.

Suomen  kylmissä avantouinti-olosuhteissa  tätä vaaraa ei ole. Me pidämme  täällä niin pieniä uikkareita, että kivekset kiljuvat

Onni siis jälleen. En ole vielä tänä kesänä uinut ja jos ei golfissa  pallo mene  vesiesteeseen  houkuttelevasti, en kyllä uikkaan. Jaakon päivän jälkeen  kysymys uimahousuista on joka tapauksessa jo oblikatoorinen.

Ei ole siis kissa. En ole nainen. En ole porilainen, enkä meinaa uida, ennen kuin  uimahallissa talvella. Kaikki on siis  kohtuullisen onnellisesti.

Mainokset