Vanha Leidi on kotona taas !

by Michael Tillman

Eilen vielä vannoin, että hylkään hänet tuntemattomiin käsiin ja sutenöörin  elkein rahastan  sitä niljakasta ostajaa, joka suostuu hänet viemään tallien pimentoihin rassattavaksi..

Äsken  taas ratsastin  Leidin kotiin ja nyt en enää osaa sanoa. Nyt en enää pysty sanomaan, kykenenkö hänestä koskaan luopumaan. Ehkä  soitan illalla  sitä tangoa, jossa nainen vie järjen ja tekee orjaksi. Tai sitten luen Sinuhesta  ne valitut pätkät, joissa Nefernefernefer höynäyttää nuorta miestä kunnolla.

Jotain on joka tapauksessa  tehtävä, sillä muutoin  olen pääsemättömissä ja koko kesä kuluu taas maantienpäällä turhanaikuisessa  platonisessa rakkaussuhteessa tähän kaunottareen.

Ehkä odotan vielä 2 vuotta ja  myyn hänet jonnekin museoprätkien  vanhainkotiin, jossa hän saa liehakoida  Jawojen, Arieleiden ja Pannonioiden kanssa  mielinmäärin ja  kertoilla hurjia tarinoita  nuoruudestaan. Olen aivan varma, että tämä Lady uskottelee olevansa juuri se 900 GPZ, joka Top Cun  elokuvassa pääsi  Tom Cruisen  jalkojen väliin.

Mainokset