Oppimisen virkistävä kokemus

by Michael Tillman

Pääministeri Katainen on tänään todennut Talouselämä-lehdelle, että kuntia jää jäljelle noin 100. Toissapäivänä hän totesi, että kuntauudistus viedään loppuun ilman pakkoliitoksia, ministeri Urpilaisen kanssa yhteistyössä.

Viime viikolla Katainen kommentoi julkitullutta kuntakarttaa sanomalla, että hän ei tiedä koko kuntauudistuksesta mitään.

Me täällä periferiassa teemme aaltoja pääministerille. Hän on nopea poika oppimaan ja asioista selvää ottamaan. Ehkä nämä kuntakarttojen väritystehtävät ovatkin hänelle sopivia. Suuremmissa asioissa on ollut viime aikoina hänen kohdallaan havaittavissa hieman hitaampaa perehtymistä ja asioiden oivaltamista.

Jäämme pelolla odottelemaan, mihin kaikkeen hän vielä perehtyy tulevan viikonlopun ja viikon aikana.

Oletteko muuten huomanneet kaikissa Suomen poliittisissa puolueissa sellaisen asian, että kun nokkamiehet tempaistaan eläkkeelle, presidentiksi, Brysseliin taikka muualle pois parrasvaloista, jäljelle jää epämääräinen joukko kummallisia rivitoimijoita, joiden paimentamisessa organisaatioilla on suuri työ ja hätä. Sitä ongelmaa näyttää olevan kaikissa suurissa puolueissa.

Mainokset