Kohta sovitetaan Tuhkimon kenkää…..

by Michael Tillman

Media on ryhtynyt laittamaan presidenttivaaliehdokkaita järjestykseen kengännumeron, pituuden, kävelytestin, värianalyysin, tietokilpailun, grafologin lausunnon ja silmien värin perusteella.

Kävelytestissä kristillinen ehdokas on pessyt koko joukon mennen tullen, minuuttikaupalla. Pisin ehdokas taas luottaa pituuteensa siinä määrin, että on kieltäytynyt koko kävelytestistä. Hyvä. semmoisesta minä pidän. Ehdokas on minun makuuni. Kieltäytyä ja ärhennellä aina pitää. Niin kauan kun hän jaksaa sitä tehdä, meillä riittää hupia. Seura lehti taas oli saanut kiharapäisen rullaluistelijan kieltäytymään vastaamisesta. Häneltä oli kysytty sitä, pitäisikö Mäntynimen portaisiin laittaa lapsiveräjät.

Hupiahan tämä tämmöinen tuo tavalliselle kansalle. Kun en osaa enää televisiota katsoa ja munamiehelle nauraa, otan kiitollisuudella vastaan koko tämän kevättalvisen spektaakkelin. Nämä ehdokkaat ovat kaikki onnettomia ja äänestettäväksi kelpaamattomia. Lohdullista on kuitenkin se, että valitsemalla nyt jonkun näistä, voi vaikuttaa siihen, että entisen toimenhaltijan on luovuttava ja väistyttävä.

Tänään tuli postilaatikosta poolopaitainen Timo Suomen presidentiksi – esite. Tuoja oli viisaasti ollut liikkeellä yön pimeydessä. Minulla on epäilykseni viestintuojan henkilöllisyydestä. Muita neuvoja ei äänestyksen toimittamiseen liittyen ole tullutkaan. Toisen kierroksen auetessa niitä varmasti tulee. Työpaikallakin on takavuosina oltu erittäin aloitteellisia tässä asiassa. Olen käskenyt mennä vanhustentaloihin mummoja pelottelemaan.

No, toistaiseksi media ei ole ketään ehdokasta saanut vielä lyömään vaimoaan taikka käymään ilotalossa taikka harrastamaan mutakaan pöyristyttävää. Siinä suhteessa on kehitytty. Tosin pisin ehdokkaista on ryhtynyt keräämään jo säälipisteitä paljastamalla sen, että ensimmäisestä vaimosta tuli ero kun tämä ensimmäinen vaimo ei olisi osannut käyttäytyä linnassa boolimaljan ääressä. Siksi siis tämä uusi ja paljon nuorempi astui kehiin.

Vihreä herrasmies on taas agitoinut Fingerpori – sarjakuvan käyttöönsä. Koska blogilla on ehkä joitakin nuoria, mutta etenkin ikäloppuja vanhoja lukijoita, en selosta asiaa nyt tässä sen havainnollisemmin.

Kaiken em. perusteella on sangen hämmentävää ja kauhistuttavaa se, että paremman puutteessa, viimeisellä rannalla, osa valtakunnan älymystöstä on ryhtynyt puhumaan epätoivoissaan sen Paavon puolesta, joka on aina älymystölle tarjonnut pilkan kohteen.

Suomen poliittisesta järjestelmästä ja Suomen älymystöstä tämä antaa sangen kummallisen kuvan. Kirjoittaa Tillman, jolla ei edelleenkään ole varmaa ja sopivaa ehdokasta .

Mainokset