Menen nukumaan ja keräämään voimia.

by Michael Tillman

Seuraavat kolme vuorokautta ovat hektisiä ja osin vähän jännittäviä. Saan useimmat luentokurssini loppumaan, joten olen innostunut ja mietteliäs siitä asiasta, että mitenkäs minun psyykeeni taas reagoi paineen hellittämiseen.

Lisäjännitystä tuo myös se, että juuri äsken tuli pitkä käsikirjoitus huomisen illan juhlatilaisuuden sujumisesta. Joudun ja pääsen monen sadan ihmisen eteen. Järjestäjät ovat siinä uskossa, että juhlaihmisille pitää antaa yksityiskohtainen ohjeistus tilaisuuden kulusta. Hassuksi asian tekee se, että opiskelijoiden vastaavan tilaisuuden sujuvuus on hoitunut aina terveellä järjellä ilman yksityiskohtaista käsikirjoitusta. No, minä yritän olla munaamatta teitä ! Ja itseäni.

Aamulla on pidettävä luentoja ja tentti. Syötäväkin on jossain välissä.

Silitin äsken tuplamansetti – paitani. Kerrankin tilanne on se, että kauluspaita on maksanut enemmän kuin tummapuku. Puku on alennuksesta, kuten varmasti ymmärrätte. Isän hiomat kalvosinnapinkivet hohtivat hienosti, mutta itse nappeja joutui vähän putsaamaan. Merisuolaa ja kuumaa vettä astiaan ja napit sinne. Kohta on kirkasta.

Saa nähdä, mitä ehdin kirjoittaa huomenna tuntemuksistani. Lauantai-aamu toivon mukaan valkenee raikkaana ja fressinä, sillä silloin taas starttaa olutseura pikkujouluretkelle Mansesterin kaupunkiin. Päivän, illan ja yön ohjelma on monipuolinen, oluthenkinen, rankka ja jouluun hiljentävä. Tarkkaavaiset katsojat voivat nähdä blogin kirjoittajan lauantaina illansuussa televisiolähetyksessä.

Sunnuntaina saatan raportoida asiasta tarkemmin.

Mainokset