Tuoksuvatukka vai tuoksuva tukka

by Michael Tillman

Suomalainen mies joutuu yleensä ahdistetuksi nurkkaan, jos kainalot jäävät pesemättä taikka niskaa ei muista saippuoida suihkussa ja paidan kaulukset tummuvat yhdessä päivässä. Monesti huomautetaan siistimättömistä viiksistä ja vallattomasta parrasta. Nenässäkin kasvaa karvoja. Samoin korvissa

Töihin ei ehdi, jos kaikki kohteet käy aamulla läpi huolellisesti. Niinpä minäkin usein suihkun jälkeen pesen hampaat, sivelen tikulla kainalokarvat liukkaiksi ja suihkutan kaulalle kaksi suihkautusta Sergio Tacchini- tuoksu

Mainonnan ammattilaiset ovat antaneet ymmärtää, että sillä viisiin ympärillä päivän mittaan kiehnää useita nuoremman ikäpolven naisyksilöitä. Minun kohdallani tahtoo aina kumminkin käydä toisin.

Niin kuin tällä viikollakin

Torstaina eräs opiskelijarouva etupenkistä todella tuli luentojen jälkeen luokseni hajusteiden vetämänä. Hän kuitenkin pyysi kauniisti, että en käyttäisi tuoksua, koska hänellä on astma ja vahvojen silmälasiensa vuoksi hänen kuitenkin on istuttava etupulpetissa.

Minä lupasin luonnollisesti.

Eilen hän sitten tuli minua kiittämään tästä asiasta.

Minä nyt sitten palaan taas entiseen suomalaiseen elämänmenoon. Peilikaapissa on 7 pulloa partavettä ja jouluna tulee kahdeksas. Kainalokarvat vilkkuvat lyhythihaisten paitojen hiha-aukoista. Valkoisia tennissukkia ostetaan tukkupakkauksissa. Niissä on punainen- musta – raitakuvio. Hampaat pestään, mutta kulmakarvat ajetaan vasta sitten kun ne roikkuvat häiritsevästi silmälasien edessä. Hiki tai Sunlight !

Toinen vaihtoehto on se, että merkitsen huolellisesti kalenteriin ne päivät, jolloin minulla on opetusta kyseiselle ryhmälle. Muina päivinä lotraan sitten hajusteiden kanssa sitäkin rajuimmin. Taikka, vien Sergion työhuoneeseeni ja juuri tuon opiskelijaryhmän luentojen jälkeen hajustan itseni loppupäiväksi.

Tai sitten annan asian olla. Turhan hankalaa taitaa olla se, että tässä ryhdyttäisi eurooppalaisiksi gentlemanneiksi.

Mainokset