Cohiba- demari

by Michael Tillman

Riemullista on herätä uuteen aamuun ja jälleen kerran huomata se, että rikas ja rakas äidinkielemme on jälleen kerran näyttänyt sen asian, että Mikko Acricocacola teki aikoinaan hyvää työtä, kunnes sitten sattui kuolemaan Kuolemajärvellä. Aamulehti ja Alma Media ovat tapansa mukaan tänään tehneet kevyttä viihdeuutisointia. Tällä kertaa kuitenkin näyttää siltä, että sokeakin kana joskus löytää jyvän.

Lasse Lehtisestä käytetään nimitystä Cohiba-demari. Harvoin on liikanimi sattunut noin hyvin. Tällä kertaa on syntynyt myös uusi sana, jonka yleistettävyyskin on hyvää luokkaa.

Terveysihmisille tiedoksi se, että Cohiba on keskilaatuinen ja kohtuullinen sikarimerkki. Se ei ole missään nimessä huippulaatuinen, mutta se menettelee paremman puutteessa. Se toki on kuubalainen sikarimerkki, mutta se on lanseerattu markkinoille vasta 1968, eli suurin piirtein samoihin aikoihin kuin Lasse Lehtinen.

Cohiba – demari…….täytyy mutustella. Kyllä, minä tunnen useita tämän ihmistyypin edustajia. Hieno ja raikas ilmaisu. Kerta kaikkiaan, sanoisi Marja-Liisa Kirvesniemi.

Mainokset