Ihmissuhteet ja tasa-arvo

by Michael Tillman

Löysin rattoisan blogin loman kunniaksi. Siellä ei puhuta Kreikan velkaongelmista, eikä kuntauudistuksesta. Siellä ei myöskään puhuta ammattikorkeakoulujen säästötavoitteista. Siellä puhutaan tiukkaa tasa-arvoasia miesnäkökulmasta.

Henry Laasasen blogiin ” Ihmissuhteet ja tasa-arvo” jouduin vähän kierteellä. Kiitos siitä suotakoon kohta väistyvälle tasa-arvo intoilijalle, Tarja Haloselle, joka oli kuulemma ollut riidoissa ministeri Häkämiehen kanssa ja sitten piikitellyt vielä puolustusvoimien komentajalle hänen nuoresta puolisostaan.

No, aina kun joku ikätoveri on onnistunut pokaamaan alle nelikymppisen yliluutnantti – naisen, asia pitää tietenkin tarkistaa. Vaalea, kaunis ja edustuskelpoinen kaunotar sieltä sitten googlaamalla löytyikin. Mutta sitä kautta eksyin sitten myös tähän Laasasen blogiin.

Eräs teksti sykähdytti jo minua näin aamutuimaan, keskiviikkona. Huoltamo- sivustalla Laasanen oli analysoinut sangen ansiokkaasti sitä, kun Pekka Perusjätkä lähtee baariin etsimään lyhytaikaista avoliittoa.

Asiassa on monta mutkaa ja lopulta tiskillä oleva Jaana vetääkin monessa asiassa pitemmän korren ja Pekka Perusjätkä maksaa seikkailuistaan korotettua tukea, samoin kuin tässä Kreikan tilanteessa.

Mutta nyt nopeasti aamukahvia keittämään ja sitten takaisin Laasasen teesejä tutkimaan. Mitä mielenkiintoista sieltä mahtaakaan löytyä !!!

ps.
Lisätäkseni omaa markkina-arvoani alati muuttuvilla markkinoilla, tuon ilmi sen, että blogin otsikkokuvan naislauman kaunein neito on isoäitini. Hän on se, joka istuu keskellä kuvaa ruskeine silmineen ja viehkeästi tukee leukaansa kädellään.