Kumma maa

by Michael Tillman

Kun on ollut viikon pois ja koko ajan vieläpä internetin ja muunkin median tavoittamattomissa, voisi ajatella niin, että ihmispoloiselle on todella mielenkiintoista syventyä hetkeksi niihin asioihin, joita on päässyt tapahtumaan sinä aikana kun on ollut tiedon äärilaitojen ulkopuolella.

Huomaan erehtyneeni. Asiat ovat kummallisia, mutta samalla käsittämättömiä. Ja kun joku on käsittämätöntä, kuten ydinfysiikka, se ei läheskään aina ole kovin kiinnostavaa.

Sisäministeri on ilmeisesti päättänyt jotain, koska pari maata on Suomelle asiasta vittuuntunut. Kristilliselle sisäministerille se epäilemättä on hankala paikka. Jos syntyy vasta toimia, pitänee kääntää vain toinen poski ja ottaa vastaan lisää.

Halla-ahoa kannattaa jo yhtä monta ihmistä, kuin kristillisiä. Kaikki eivät ole ilmeisesti kehdanneet kannattaa. Uskoisin niin, että heitä on vielä paljon lisää.

Tässä vaiheessa on syytä muistuttaa välikommenttina, että Balkanilla viikon aikana minua säikytti paljon vähemmän kuin nyt täällä pohjolassa, yhden yön jälkeen

Pääministeri näyttäisikin olevan oikeassa siinä asiassa, että Suomessa asiat ovat tulleet musta-valkoisiksi, taikka jopa sinimustiksi. Ilkka Kanerva putoaa urheilupallilta, koska epäilee jonkun sheikin lahjoneen itsensä porukoihin mukaan. Tästä vastoinkäymisestä on nyt se hyvä puoli, että Kanervalle jää aikaa enemmän hoitaa oman lahjusjuttunsa yksityiskohtia.

Auer niminen nainen menetti miehensä, oli hetken linnassakin, vapautettiin, pumpuloitiin ja lähes julistettiin marttyyriksi. Nyt hän on taas rakastavana äitinä ja naisena uudelleen kuultavana menemisistään.

Valkeakoskella on ulkomaan elävä, eli Alma Median nimityksiä käyttäen, kerjäläinen käynyt SPR- työntekijän kimppuun kirpputorilla. Voisi jopa todeta, että siinä nyt kyllä purtiin vähän auttavaa kättä.

Viikon aikana myös prostituutio näyttäisi palanneen Helsingin kaduille. Tehoiskussa poliisi on saanut kiinni kolme myyjää ja kolme ostajaa.

Hyvin mustavalkoinen tilanne tämäkin.

Asiakkaita silmällä pitäen poliisi ja media ovat kiitettävän tarkasti rajanneet prostituution esiintymiskorttelit katujen tarkkuudella. Näin maalta tuleville asiakkaille ja haaraliikkeenharjoittajille ei jää lehtiartikkelin jälkeen epäselväksi se, missä markkinat sijaitsevat.

Tosin, kuuden toimijan poistaminen tulee hiljentämään markkinat useiksi kuukausiksi totaalisesti. Sisäministeri voi olla itseensä nyt hyvin tyytyväinen.

Ne kolme naisvalepoliisia, jotka ovat antaneet ymmärtää asiakkaille, että ymmärtäisivät ehkä antaa, jos olosuhteet olisivat toiset, ovat päässeet pelkällä säikähdyksellä. Korsetit ja verkkosukat on palautettu Pasilan poliisitalon kellariin sitä varten, kun Sodoma ja Gomora taas Helsingin ystävyyskaupungeiksi haluavat.

Ne kolme konstaapelia, joiden avaintehtäväksi on ko. operaatiossa profiloitunut asiakkaan osassa oleminen, ovat taas joutuneet itse pidättäytymään operaation loppuun viennistä. On kysytty taksat, on sovittu kontrahdin yksityiskohdat ja on neuvoteltu lisäpalvelut viimeistä viivaa myöten.

Sitten on vain naksautettava asiakkaan pervessi- sessioon varaamat käsiraudat asiakkaan ranteisiin ja vietävä asiakas yhden hengen huoneeseen Pasilaan.

Ja mentävä itse kotiin kylmään suihkuun.

On tämä kumma maa. Onneksi nyt on prostituutio kynsitty ikiajoiksi tästä maasta pois. Ensi viikolla sisäministeri laittanee rattijuopot kuriin.

Mainokset