Tilanne on lauennut esivaalin jälkeen

by Michael Tillman

Paavo Lipponen pärjäsi hyvin esivaalissa. Mikäpä oli pärjätessä, kun puolueen ulkopuoliset eivät päässeet äänestämään muuten kuin rekisteröitymällä. Vain joku sata hurjaa jaksoi rekisteröidä suhteensa. Loppu kansa jäi edelleen kaappeihin lymyämään.

Kun SDP joskus aikaisemmin hölmöyttään vastaavassa tilanteessa avasi esivaaliäänestyksensä kaikelle kansalle, eikä vaatinut rekisteröitymistä, kaikki kansalaiset ryntäsivät äänestämään ja äänestivät puolueen suureksi harmiksi vähän väärin. Tällä kertaa puolue piti varansa. Tällä kertaa puolue piti varansa. Tulos oli odotettu.

Puoluesihteeri Junger saattaa riemuita estottomasti. Tyylikäs rouva ja eronnut kirkonmies saatiin sivuun sotkemasta asioita.

Hurrikaani Katia sitä vastoin on tullut valituksi median toimesta merkittäväksi myrskyksi, jonka tuloa meille Suomeen seurataan samalla intensiteetillä kuin elähtäneen formulakuskin amokkia veneen ruorista leivättömän pöydän ääreen.

Olen sitä mieltä, että kun ei se Katia ole laittanut asioita sekaisin Brittein saarella, tuskin se puhaltaa meitä kumoon täällä pohjolassakaan. Minä haluan, että kovaa tuulta edelleen nimitetään kovaksi tuuleksi ja Jussi Parviaista ulosotossa olevaksi vanhaksi mieheksi. Glamouria ei ole syytä suitsuttaa sinne, missä se joutuu kuorruttamaan kaameuksia.

Minäpä puhuin tänään vieraan kanssa lontoota koko päivän. Esittelin suomalaista maaseutumaisemaa. Turneen jatkoksi meillä oli tapaaminen suomalaisen maakuntatason vaikuttajan kanssa.

Muuten meni kaikki hyvin, mutta virkamies hermostuksissaan desimaaliluvuissa korvasi sanan ” point” sanalla ” komma”. Ei haitannut yhtään menoa. Iltapäivällä vieras piti presentation omista asioistaan.

Pienellä väkipakolla paimensin pahaa aavistamattomia opiskelijoita luentosaliin kuulijoiksi. Kansainvälisyys on nuorisolle kivaa, mikäli se tarkoittaa nytkähtelyä kummallisen rap- musiikin tahtiin. Kun kansainvälisyys tarkoittaa lihaa ja verta olevaa ulkomaanelävää, suomalainen juntti äänestää jaloillaan ja lähtee notkumaan ABC- huoltamon kansainväliseen sykkeeseen.

Olen jälleen saanut uuden lukijan. Valitettavasti ikonisi ei näy tuossa sivupalkissa, koska en näe siinä yhtään muutakaan lukijaa. Blogger on ollut minulle hankala jo monta kuukautta.

Tervetuloa joka tapauksessa.

Ps. Uusi lukija taitaa ollakin hän. Toivottavasti viihdyt täällä.

Mainokset