Eurooppa on kriisissä !

by Michael Tillman

Euroopan neuvosto suosittelee, että sikiön sukupuolta ei kerrottaisi etukäteen vanhemmille, eikä myöskään kerrottaisi Kreikan tulevaa rahayksikköä ailahteleville markkinoille. Ihmisen on hyvä elää maltillisesti ja uskoa korkeimman johdatukseen ja Timo Soiniin.

Euroopan neuvoston tasa-arvokomitean mielipiteen mukaan edelleen voidaan sängyn alle laittaa kirves siinä vaiheessa, kun lapsen lapsilisien ensimmäistä kuukautta mietitään perusteellisesti kaksistaan. Edelleen tasa-arvokomitea sallii sen, että mies pitää hampaissaan Kauhavan puukkotehtaan tuotetta, kun lapsen elonkaarta alkuun laitetaan. Tasa-arvokomitea kuitenkin edellyttää, että tällaisessa tilanteessa mies on puukkoineen lähempänä hetekan jousia, selällään ja nainen taas lähempänä taivaankaarta ja Otava- tähdistöä.

Euroopan neuvosto on sitä mieltä, että aviomies voi olla mukana kernaasti synnytyksessä, mutta hänen pitää olla ehdottoman tietämätön lapsen sukupuolesta. Hän ei saa ottaa synnytyslaitokselle myöskään mukaansa rekvisiittaa, josta voisi päätellä hänen sukupuoli-läheisyytensä, taikka suuntautuneisuutensa.

Mikäli isä haluaa etukäteen lapselle varmistaa G-juniorijoukkueeseen pelipaikan, hänen pitää ilmoittaa joukkueen varauslistalle syntymätön lapsensa muodossa ” Henkilö Nieminen”.

Euroopan neuvosta vaatii samalla direktiiviä, jonka mukaisesti kaikki lastenvaunut ja lastenvaatteet valmistetaan tulevaisuudessa siten, että ne värjätään kanervasta ja kallioimarteesta uutetulla uutteella sukupuolettoman likaisenvihreäksi. Vain yksi väri on mahdollinen.

Samoin Euroopan neuvosto edellyttää määrättyä kohtuullisuutta kastemekolta. Jokaisessa kastemekossa pitää olla sinipunaiset, eli kretliinit nauhat.

Kun lapsi on sitten nimiäisensä, taikka kastajaisensa kokenut, lapsi puetaan sellaisen sukupuolen mukaan, joka on vanhemmille kaikkein kallein ja rakkain. Pukeutumiskoodia voidaan muuttaa lapsen oikean sukupuolen mukaiseksi vasta siinä vaiheessa, kun lapsi on ala-asteella saanut turpiinsa kolme kertaa, taikka hänet on kynsitty verille tyttöjen vessassa kolmesti.
Aamen.

Mainokset