Janatuisen soitto on taas vaiennut

by Michael Tillman

Kerkko Koskinen band siinä pönöttää levyn julkistamiskeikalla Porissa sunnuntaina. Hyvä meno 14 soittajasta lähtee, mutta jotain puuttui. Minä itse pelkäsin koko ajan, että ultrabraa- meininki ponnahtaa pinnalle ja pääsemme melodisen massajulistuksen syleilyyn.

Turhaa pelkäsin. Meno oli letkeää, mutta ei sytyttävää.

Allaoleva leidi aplodeeraa Charles Lloydille. Hänestä ei ole kuvaa. Charles pyysi kauniisti, että ei oteta videoita, ei oteta valokuvia, eikä oteta puheluita äidille. Niin me sitten teimme ja kyllä kannatti olla kiltti ja kuuliainen. Sanomalehtien mukaan Charles räjäytti pankin ja esitti tämän vuoden parasta musiikkia Kirjurinluodossa.

Tässä Charles ja uusi kokoonpano


Olen ryhtynyt tapiseeraamaan. Vaimoni aplodeeraa siitä vähintään yhtä räivokkaasti kuin yllä oleva leidi. Työ alkoi eilen vanhan tapetin irroituksella. Kaikki, jotka ovat ko. työtä tehneet, tietävät, että toimenpide vaatii runsaasti liuotusta ja nestettä. Niinpä kaukaa viisaana miehenä säästin pistorasian alustat täksi aamuksi.

Sitten pakkelia ja pohjamaalia pintaan. Lopuksi sitten uusi räväkkä pinta. Käsittääkseni prosessi etenee suurin piirtein samalla tavoin kuin naisväki valmistautuu baariin lähtöön.

Muitakin suuria uutisia on. Olen ostanut pyöräilykypärän ja ajotietokoneen pyörään.

ps.

Uusia lukijoita on taas tullut. Tervetuloa ! En tiedä ketä olette, sillä tuo bloggerin sivupalkki ei ole enää kuukausiin näyttänyt minulle lukijoita, eikä heidän aavatar-kuvioitaan. Harmillista. Siitä huolimatta sydämelliset tervetulotoivotukset . Toivottavasti viihdytte.

Mainokset