Kuumat naiset

by Michael Tillman

Helteiset päivät Joen kaupungissa saivat niskani kipeäksi. Kaduilla käyskennelleet naisihmiset olivat somia katsella ja erosivat tyystin siitä tyypistä, joka Markus Kajon mukaan kansoittaa Pohjois-Karjalan ahot ja aitavieret.

Markus Kajon mukaan Pielisen rannoilla käyskentelevät naisihmiset muistuttaisivat dragster –autoja ja heidän ääntelynsä oli sukua aborginaalien perinnesoittimen, diggeridon, äänenmuodostukselle.

Kajo tarkoitti epäilemättä sitä, että ominaisuudet synkkaavat, jos on laskettu perä ja levennetyt lanteet. Ja, että ääntä lähtee sekä sisään- että uloshengityksen yhteydessä.

Joen kaupungista kotoisin oleva Pia Pakarinen on muutamien mielestä niin kaunis ilmestys, että hänestä leivotaan seuraava Miss Maailma. Rohkenen epäillä. En tavannut neitokaista Joen kaupungissa, mutta rohkenen silti epäillä paskalehdistön kykyä puolueettomaan arviointiin. Kyseessä lienee vedätys, jota nykyään niin paljon harrastetaan.

Tillmannin oma opiskelija on kerran saavuttanut kolmannen perintöprinsessan arvonimen ja olkanauhan missikilpailussa. Se oli hämmästyttävä kokemus. Osittain se oli jopa pökerryttävä kokemus.

Tämä kyseinen neitokainen ei pulpetissa istuessaan tuntunut minusta erityisen kauniilta. Hän oli tyylikäs, hän osasi kihertää ja kiehnata, hän osasi provosoida ja maanitella, mutta muuten…… no way

Pari vuotta sitten törmäsin eräässä tilaisuudessa edellisen vuoden Miss Suomeen. Juttelimme pari minuuttia. Totesin itsekseni, että olipa meikattu lukiotyttö laitettu hoitamaan asiaa. Myöhemmin miespuoliset kaverit kyselivät, miltä tuntui jutella Miss Suomen kanssa ?

Ei miltään. Kadut ovat täynnä uskomattoman viehättäviä naisia, jotka lähettävät 40 metrin säteelle ympärilleen väreilyä, joka lyö polvet notkolle ja ihokarvat etukenoon. Kadut ovat täynnä naisia, jotka voittavat nämä julkisuuden naiset mennen tullen. Pohjois-Karjalassakin.

Veikkaan, että Pia Pakarinen tulee sijoittumaan samalle tasolle kilpailuissa kuin tennistähti Nieminen. Sen jälkeen hänestä tehdään muutamia tekaistuja uutisia, poikaystävä heitetään huuthelkkariin ja tilalle hommataan epämääräinen nuori liikemies. Sellainen, joka vedenvaraan joutuessaan hukkuisi välittömästi kaulassa roikkuvan kultaketjun vetämänä.

Tosi kauniit naiset kiertävät nämä kisat tosi kaukaa.

No, kauneus on aina kuitenkin katsojan silmässä. Tavaran himoittavuus ja houkuttelevuus aiheuttaa usein päänvaivaa himoitsijalle, mutta ei se ole ongelmatonta tavaran omistajallekaan.

Joen kaupungin torilla kirpputoripöydällä oli Tammen Keltaisen kirjaston kirjoja myynnissä. Katselin niiden hintoja. Doctorovia olisi ollut tarjolla. Samoin Saul Bellowin Sadekuningas. Katselin kirjoja ja tutkin hintoja. Sadekuninkaan kuluneesta ja paljon käyttöä kokeneesta niteestä myyjä pyysi 25 euroa.

Pidin sitä vähän korkeana hintana kirpputorikirjasta.

Tähän myyjä, vanhempi herrasmies vaarojenmailta totesi, että tuota Keltaista kirjastoa, ja varsinkin Bellowia menee niin tosi huonosti kaupaksi, että hintaa on pidettävä noin korkealla, jotta tässä hommassa edes jotenkin pärjäisi.

Uskoisin, että Pia Pakarisenkin on turvauduttava samaan talousajatteluun. Ainutkertainen tuote on hinnoiteltava mahdollisimman yläkanttiin sillä markkinat ovat hänenkin kohdallaan ohuet ja ajallisesti rajalliset.

Kuvassa tulevat joensuulaiset missisukupolvet harjoittelevat poseerausta joenrannalla . Pikkutytöt kasvavat vähän, kun kuvaa klikkaa.

Mainokset