Sormet kertoo salaisuuden

by Michael Tillman

Nyt sitten selvisi sekin, miksi naiset haluavat aina nähdä miehen kädet ja sen, millaiset sormet miehellä on. Selitys on ollut tähän asti se, että ihmisen kädet ovat joko kauniit tai rumat. Sormia on luettu kuin grafologi nuoruuden kirjettä.

Nyt tiede on antanut asialle lopulta järkevän ja asiallisen selityksen. Sormien pituus, ja varsinkin etusormen ja nimettömän suhde korreloi vahvasti sen kanssa, kuinka lähelle pisuaaria miehen on hivuttauduttava ravitsemusliikkeen eriössä. Mitä pitempi nimetön on suhteessa etusormeen, sitä kauempaa voi rennosti porsliiniin sohottaa. Aikaisemminhan miesjoukossa tieteellisen tiedon puutteessa on lähinnä ajateltu edellisestä poiketen niin, että nimenomaan etusormella olisi ylivertaisia käyttömahdollisuuksia.

Tällä kertaa blogin kirjoittaja on niiden joukossa joiden nimettömät muodostavat sormisuhteessa niin suuren nimittäjän, että koko suhde jää fantastisen matalaksi. Minä en siten tarvitse nimettömän pidennysleikkausta, eikä minun tarvitse myöskään lyhentää etusormea.

Erkkolaisen uutisanti on hätkähdyttävää. Peniksen pituuden ja Paavo Väyrysen presidenttiehdokkuuden lisäksi he raportoivat mm. että luottojen markkinointi velkaannuttaa suomalaisia.

Olen kohtuullisen onnellinen tänä maanantaina siitä ,että olen älynnyt jo kauan sitten lopettaa vuositilauksen.

Mutta sormiin vielä. Loman kunniaksi ja yleisen tietoisuuden lisäämiseksi oheistan päreen pääaiheeseen liittyen kuvan ruumiinjäsenestäni, josta voitte kaikki omin silmin nähdä uutiseen liittyvän luonnonoikun. Kuva on luonnollisesti sormista, sillä tämä on perheblogi. Huikeasta nimettömästä.

Musiikkiannoskin liittyy sormiin. Tällä kaverilla on ainakin herkät ja nopeat sormet, ja jatkuvasti oikeassa paikassa.

Mainokset