Kävin vieraissa

by Michael Tillman

Kävin nimittäin päivällä kilpailevassa blogialustassa tutkimassa vähän sen toimintaa. Zepan antaman tiedon innoittamana siirsin jopa koko roskan sinne, kaikki 1660 kirjoitusta. Kommentitkin siirtyivät, tosin ne eivät oikein tunu vielä näkyvän.

Oloni on nyt vähän rauhallisempi. Jos tämä bloggeri hyytyy ja romahtaa lopullisesti, minä olen nyt VKT- asemani varustellut ja nimimerkilläni bunkkerista petipaikan itselleni varannut.

Viime päivinä on näyttänyt kovasti siltä, että Bloggerin VT – asema on jo luhistunut. Salpalinjalle asti en meinaa tämän onnahtelevan blogialustan kanssa raahustaa. Viipuri – Kuparsaari- Taipale asemani on WordPress- alustan turvaama ja takaama. Siellä kaikki on kuitenkin niin uutta ja kummallista, että minun täytyy vähän harjoitella asiaa vielä. Siksi blogi päivittyy edelleen normaalisti tänne Bloggeriin.

Kun sitten lähtö tulee, osoite annetaan erikseen. Olkaa huoleti. Konekivääri ja jalusta on viety jo odottamaan uuteen asemaan, joten niistä ei tarvitse olla huolissaan. Läppäri otetaan ja salasana, jos hatka tulee.

Mutta, kuten sanoin, osoite annetaan kyllä kaikille halukkaille. Hätätilassa uuden blogin löytää myös nimen perusteella. Nimi on nimittäin säilynyt entisellään.

Mutta katsotaan ja odotellaan, mitä tuleman pitää. Kukaties nämä bloggerinkin vaikeudet joskus loppuvat. Kiitos Zepalle ohjeistuksesta ja hyvästä puolustusasemien tiedustelusta.

Periaatteena olkoon, että niin kauan kirjoitetaan, kun yksikin kirjain on vielä lippaassa. Jos VKT- asemasta tulee lähtö, niin sitten tavataan Kauppalehden sivustoilla. Viimeinen oljenkorsi on sitten Herlinin Uusi Suomi.