>True Finns are not dandies !

by Michael Tillman

>

Hiihtäjiä koskevassa STT- Doping – hemohess – Räsänen – Vähäsöyrinki – jutussa ei tunnuta päästävän puusta pitkälle. Joka toinen todistajista on lääkäri. Lääkäri onkin semmoinen otus, että se saa napsauttaa suunsa kiinni. Paitsi tietenkin, lääkeyhtiön ilmaisen viinakärryn kohdalla lääkäri voi aukaista jälleen suunsa.

Oikeuden on varmasti tyytyminen siihen, että nämä ” omantunnon arat” ja valansa jo kertaalleen vannoneet jatkavat Omertan lain viitoittamalla tiellä edelleen.

Tämä avaakin muille käräjäoikeuksien ja ylempien instanssien asiakkaille oivan tien vapauteen ja riskittömään oleiluun laillisen yhteiskunnan ulkopuolella. Pitää hankkia vain itselleen lääkärin paperit. Sen jälkeen ei tarvitse vasikoida kenestäkään. Parasta tietenkin olisi se, että rikoskaverit olisivat lääkäreitä. Silloin ei olisi pelkoa siitä, että kukaan heistä vasikoisi sinusta.

Oikeuksissa on ollut vipinää. Ulvilassa riemuitaan kovasti siitä, että äiti tuli kotiin puolentoista vuoden keikalta. Kyllä lapsilla on nyt kivaa ja arkikin tuntuu taas samalta kuin ennen. Äidin miesystävä on häipynyt jonnekin KRP: organisaatioon uumeniin, mutta äiti on kotona, se on tärkeintä.

Hovioikeudelta vaatii nyt tosi erinomaista pokkaa julistaa äiti syylliseksi ja noutaa hänet uudelleen kiven sisään. Kyllä lapset voivat nyt olla melekin varmoja jo joulupukista ja äidin kotiin jäämisestä.

Nykänenkin on hovissa. Olisi se somaa, jos kävisi niin, että Matti pääsisi oman kultansa kainaloon tänne Keski-Suomeen. Uusi elämä on hivellyt sankariamme tosi upeasti. Matista Suomen suurin puolue saisi hyvän ehdokkaan seuraaviin eduskuntavaaleihin.

Voi nimittäin olla niin, että Keski-Suomessa jää perittäväksi vähän ääniä. Teuvo ei luultavasti jaksa Helsingin herrojen myllyssä toista vaalikautta. Luultavasti Teuvo ei jaksa edes koko tätä vaalikautta.

Katselin televisiosta eduskunnasta tullutta keskustelulähetystä. Kamera näytti yleiskuvaa istuntosalista. Aika usein kamera kohdistui puhuviin edustajiin, mutta taukojen kohdalla kamera otti yleiskuvaa salin keskeltä. Siitä kohtaa, missä istuivat galluppien mukaan Suomen suurimman puolueen edustajat.

Puoluerajan pystyi päättelemään edustajien pukeutumisesta. Mekot, takit ja puvut olivat olleet ilmeisen vähäisellä käytöllä jo vuosikaudet. Muoti ja aika olivat ajaneet niistä ohi. Kaikkein silmäänpistävintä oli kuitenkin se, että keskellä istuneet eivät oikein osanneet kantaa asusteitaan. Osa vaatteista näytti melko ryppyisen näköisiltäkin.

Tulevaisuudessa taitaa olla vielä niinkin, että ne asusteet taksissa istumisen seurauksena ovat vieläkin ryppyisempiä. Ja solmioiden solmut vieläkin avonaisempia.

Kukaan ei ole kommentoinut kirjoituksiani viikkotolkulla. Kuten huomaatte, tässä nyt haetaan uudelleen ärsytyskynnystä ja piruilukuilun reunaa. Kirjoittaja on narsisti, joka ei voi sietää yksinäisyyttä.

Jos vieläkään ei kommentteja tule, vaihdetaan puoluetta ja otetaan urheilijoiden tilalle maahanmuuttajat. Tai keskitään vieläkin irvokkaimpia aiheita.

Beaten paths are for beaten men !