>Sittenkin vähitellen …

by Michael Tillman

>

Oli pakko lähteä hakemaan Vanhaa Leidiä talvisäilytyksestä. Juuri nyt sattui sopimaan säilytyspaikan omistajalle.Etsin ajovarusteet, pakkasin työkalut ja akun ja kaiken tarpeellisen.

Lähdimme kaivamaan Leidiä. Moottoripyörä on luonnollisesti feminiini, ainakin miehelle. Kun kerran noustaan satulaan, niin sitten noustaan satulaan, se on selvää ja yksinkertaista. Sitä en tiedä, mikä moottoripyörä olisi naismotoristille.

Halli oli täynnä suuria veneitä. Leidi oli jossain niiden takana ja välissä. Siirtelimme trailereilla olleita veneitä välillä oikealle ja välillä vasemmalle, kunnes viimein aukesi puolimetrinen väylä hivuttaa hänet ulos.

Kun istuu seitsemän kuukauden tauon jälkeen moottoripyörän selkään, pieni sähkövirta kulkee läpi ruumiin. Muutamassa sekunnissa ruumis muistaa asennot ja kahvojen kosketuksen ja polttoainetankin muodot reisien välissä.

Kun kone sitten jyrähtää viimein käyntiin, alitajunta lyö filminauhan pyörimään päässä ja raajojen liikkeet muuttuvat automaatioiksi. Jalka löytää jalkatapin, käsi säätää ryyppyä ja jalka laukaisee seisontatuen yläasentoon. kaikki on automaattista ja selkärangassa. Minuutin lämmityskäytön aikana olet mielesäsi ajanut kolme tietä loppuun.

Flunssa muuttuu toisenlaiseksi kuumeeksi.

Nyt hän on sitten autotallissa. Vanha Leidi on vasta 27 vuotias, joten ihmis-iässä tuonikäinen nainen vasta opettelee leidiyteen. Moottoripyöräikä saadaan kuitenkin kertomalla todellinen ikä kertoimella 1.8. Sen mukaan leidi on nyt 48 ja , se jos mikä on upea ikä Leidille. Siinä isässä naisetkin ovat vaarallisimmillan.

Hän on nyt pimeässä tallissa.

Nyt vähitelleen taas flunssa-kuume nousee. Menen petiin lukemaan runoja.

Mainokset