>Viattomien lasten päivä

by Michael Tillman

>

Naamakirjassa on kuulemma julkaistu niiden nimiä, joiden kaukosäädin on nyt koiran hampaanjälkiä täynnä. Kuulemma siellä kehotetaan antamaan sakinhivutusta ja keppiä näille sankareille, joiden pinna kiristyi siihen pisteeseen, että nuijivat koiranpennun hengettömäksi. Minä en kehota. Eivät ne viattomia ole, mutta laki ja esivalta on sitä varten, että syylliset tuomitaan.
Ekofasismiltahan tämä minusta näyttää. Omantunnon arat kikherneen syöjät ovat vieraantuneet reaalimaailmasta siinä määrin, että ryhtyvät julkistamaan rikoksesta epäiltyjen nimiä julkisuudessa ja ottamaan lakia omiin käsiinsä. Semmoiseen takavuosina ryhdyttiin kolhooseilla ja villin lännen pikkukaupungeissa. Joskus saattoi Alabamassa joku maatyöläinekin puhelinpylväässä roikkua ja 30 – luvun Saksassa lakia sai soveltaa rintakaarella jokainen, jolla oli siniset silmät ja pellavatukka. Sankari oli se, joka kertoi, missä Anne Frank lymysi.
Tässä maassa on viime vuosina saanut nimettömänä tappaa ihmisiä kännissä, autoilemalla heidän päälleen. Tässä maassa on saanut hakata ihmisiä teholle ja pistää puukolla kuoliaaksi, mutta edes saatana, kotimaata, taikka naaman väriä ei ole saanut sanoa, nimestä puhumattakaan.
Jos tämänkaltaisten nimilistojen rustaaminen yleistyy niissä rikoksissa, jotka yleisö kokee kauhistuttavina, mutta joita rikoslaki pitää tavanomaisina, joudutaan tilanteeseen, jossa meillä toimii kaksi rinnakkaista tuomiojärjestelmää. Ensin kärsitään rangaistus ja sitten kävellään kylillä loppuelämä Daavidin tähti tai muu vastaava leima rinnassa.
Siitä taas seuraa se, että ristipaineteorian mukaisesti henkilöt ryhtyvät suhtautumaan lainkäytön kohteena olemiseen entistäkin leväperäisemmin.
Nämä kyseessä olevat koirantappajat ovat raukkoja ja paskoja. Lainkäyttö on kuitenkin yksinoikeudella varattu valtiolle eikä lynkkausporukoille. Jos tästä ollaan erimieltä, seuraavassa vaiheessa varmaankin sitten julkaistaan huostaan otettujen lasten vanhempien nimet, kommunisteja äänestäneiden nimet ja viime sotien käpykaartilaisten nimet. Ja jälkeläisten nimet ?
Ja sakinhivutustako kaikille…??? Viattomien lasten päivänä piti tämäkin nähdä vielä.

Kuvassa virkavalta rentoutuu karaoken avulla raskaan virkatehtävän jälkeen. Helppo on laulaa ja nauttia olostaan, kun kansalaiset hoitavat viranomaistyöt ja vielä tuomiovallan käytön kaupanpäälle.

Ei, kun viattomia kesäteatteri-näyttelijöitähän nämä ovat Laajavuoren näyttämöltä. Älkää nyt hyvät ihmiset ainakaan näiden päälle vihaanne laskeko.