>Hankala paikka

by Michael Tillman

>

Raskaan työpäivän jälkeen ihminen tarvitsee raskaat huvit. Niinpä luin vähän sosiologiaa ja sitten verkkosivuilta Liisa Jaakonsaaren ajatuksia. Nyt on sitten pää sekaisin, niin kuin liimatuubia haistelleella toisen asteen hunsvotti-opiskelijalla.

SDP vastustaa Irlannille annettavia takuita. Jaakonsaari vastustaa SDP vastustusta ja oli mukana antamassa takuita.

Minä olen yleensä selviytynyt maailman melskeistä ja ongelmista sillä, että olen johdonmukaisesti ollut kaikista asioista eri mieltä kuin Liisa Jaakonsaari. Nyt sellainen näyttäisi johtavan siihen, että joudun olemaan samaa mieltä SDP:n kanssa.

Olisiko tämä nyt se epäyhtälö, joka jäi aikoinaan lukion pitkässä matematiikassa vähän hämäräksi ?

Kuvassa patalappu-tutkielma, jonka virkkasin Jaakonsaari- epätoivon piiskaamana puolessatoista tunnissa. Ketjusilmukka -rakenne ei perheen keittiöasiantuntijan mukaan takaa turvallisuutta kuumia astioita nostettaessa. Patalappuni ei kuulemma siis toimi sille varatun funktion mukaisesti. Sanoin, että eivät kyllä toimi aina nämä virkkaukseni innoittajatkaan.

PS.

Patalappututkielma poistui kuvista, sillä huomasin juuri, että suuri joulujuhla on kohta käsillä. Voi olla, että kaikki saatavilla olevat kädentaidon tuotteet tarvitaan vielä. Kohtuutonta olisi, jos lukija törmäisi lahjukseensa täällä virtuaalimaailmassa jo ennen itsenäisyyspäivää. Tilalla on kaunis talvikuva Liisan kotikaupungista , Oulusta