>Voi pientä koiranpenturaukkaa ! ! !

by Michael Tillman

>

Aamulla julkisuudessa oli tietoja karstulalaisesta kettutarhasta, jonka asukkaat olivat kettutyttöjen mukaan joutuneet huonolle hoidolle ja hapelle. Tarha on tuttu Tillmannille. Olen sen tienoilla useasti luuhannut minäkin ja elikoiden elämää seurannut.

Iltapäivällä Evira oli jo tarkastanut tarhan ja todennut, että pääsääntöisesti kaikki on kunnossa.

No hätä !

Mutta asiaan. Nyt joku tunnoton ja moraaliton on mennyt myymään Johanna Tukiaiselle koiran. Seiska on tehnyt asiasta uutisen, jossa laajasti selvitetään se, mitä kaikkea Johanna on ehtinyt jo hankkia koiralleen ja miten heidän keskinäinen suhteensa on edistymässä.

Eviran pitäisi nyt kiireesti, pyhämiestenpäivänä jo mieluummin, tehdä neiti Tukiaisen kotiin ratsia ja ottaa huostaan viaton eläinparka. Uskoisin, että Tukiaisen elämäntavoilla aika nopeasti syntyy selvä heitteillejättötilanne. Sellaiseen Suomen laki on aina ollut aika innokas puuttumaan.

Kun viikolla sympatiani olivat Irlannin setterien puolella jutussa, jossa joku kusipää heitteli niitä alas parvekkeelta, nyt sympatiani ovat jälleen viattoman luontokappaleen puolella.

Irlannin setteri on sentään kookas koira. Valokuvan perusteella puudeli häviää Tukiaisen rubensmaisen vartalon poimuihin hellyyskohtauksien aikana ja luultavimmin menehtyy ennen esiin kaivautumista.

Perustuslaillisen mielen omaavana laillisuusmiehenä minä vaas kysyn: Kuinka kauan voi säädyttömyys ja kauheus vapaasti keskuudessamme vaeltaa ja alistaa viatonta eläinparkaa ?

Ps. Kuva on lainattu Seiska -lehden sivuilta, eikä minulla ole mitään tekemistä sen kanssa, eikä siinä esiintyvän henkilön kanssa. Copyright ja vastuu on Seiskalla.