>Tätä te ette ole vielä nähneet !

by Michael Tillman

>

Kuten lupasin, ryhdyn muotiblogin pitäjäksi, etten tee lisää hallaa viattomille ihmisille kirjoittamalla heistä, heidän vaalirahoistaan, taikka automerkeistään. Toivottavasti media ei hyökkää nyt tämän pikkutakin edellisten omistajien kimppuun.

Tämä lemmikki -pikkutakkini on nimittäin second – hand kamaa, hankittu Unifefin kirpputorilta viime vuonna hetken mielijohteesta ja muun perheen kauhistuksesi. Loimen hinnalla ( 2 euroa) Unicef voi hankkia uutta vaatetusta taas puolestaan kehitysmaan koululaisille.

Tässä takissa on kaksois-koristenapit hihansuussa, kolme nappia edessä, kaksi povitaskua , kampatasku ja etupuolella rintatasku. Sivutaskuista toinen on ommeltu kiinni mutta toiseen mahtuu kaikenlaista kivaa.

Takki kuuluu kuuluisaan Richard Gee collection for men – vaateperheeseen, josta varmaan olette kuulleet. Väri on suurin piirtein sama kuin Esa Saarisella.

Olen käyttänyt asua sinisten farkkujen kanssa, ruskeiden Camel-farkkujen kanssa, valkoisten tennissukkien kanssa ja kaikkien t-paitojeni ja kauluspaitojeni kanssa, ynnä vielä talvella mustan polon kanssa.

Takki tuoksuu lämpimälle ja turvalliselle. Kun laitan tämän päälleni iltatilaisuuksiin, kukaan ei kadota minua silmistään. Kun laitan tämän töihin, saan opiskelijat luennon alussa hetkesi aina hiljenemään. Vaate on siis hyvin käytännöllinen.