>Tämä tiedon jakaminen ei oikein erkkolaiselta suju

by Michael Tillman

>

Erkkolainen on jälleen levittämässä kummallista tietoa ja asennetta vajavaisin kyvyin ja tiedoin.

Tänään nettisivulla puhutaan työsuojelusta ja työturvallisuudesta. Juttu on kuvitettu kuvalla, jossa rakennusmies Skanskan työmaalla tasapainoilee nostettavan betonilaatan päällä. Lehti kehaisee, että valjaat ovat kiinni ja kypärä päässä.

Oleellista on kuitenkin se, että tuommoisen laatan päällä on taiteileminen kielletty vaikka olisi sata kypärää ja kuusitoista ketjua kiinni laatassa.

Lähden tästä 20 minuutin kuluttua pitämään työsuojelun opetusta nuorisolle. Kiitän Skanskaa ja erkkolaista hupaisesta ja hyödyllisestä kuvasta. Nyt on vähän kiire jo luennolle, joten en ehdi poimimaan kuvasta muita kammottavuuksia. Pahaa pelkään ,että sieltä jostain löytyy irrallisia vasaroita ja rautakankia.

Valkoisten ”herkkusienien” jälkeen olisi toivonut sitä, että lasitalossa edes vähän ryhdistyttäisi. Toivo on näköjään turhaa. Mitään väliä ei ole enää sillä, mitä lehteen pistetään.

Pokkaan ja kiitän hyvästä materiaalista. Meinaan käyttää opetuksessa ilman erkkolaisen ja Skanskan lupaa. Käykää katsomassa kuvaa linkin kautta. Voi olla, että poistava sen aika nopsaan kun yleinen älämölö nousee.