>Vappu piloille

by Michael Tillman

>

Googlasin vähän aamutuimaan verkossa, josko vappu olisi ollut riemukas ja auvoisa kevään juhla kaikille nuorille ja nuorenmielisille. Aika moni on jo tilittänyt illalla nettiin hyvinkin vakavista takaiskuista. Yleensä vähän toisella kymmenellä olevat nuoret neidit ovat kärähtäneet juomisesta ja saaneet poistumiskieltoa ja sisäpalvelusta.

Toiset taas toteavat kirjoituksissaan että vappu menee muuten ihan hyvin, sillä äiti onneksi on tuonut viinaa myös lapselle. Kolmas ryhmä taas harmittelee sitä, että kaverit on tehneet erilaisia ohareita. Tässä yksi kertomus synkimmästä päästä.

Kaverit lupas tulla mun kaa ulos, mut nyt kappas niitten pitiki mennä jakaa jotai puhelinluetteloita kivasti tänään. Eikä yhtää aikasemmin voinu ees kertoo. Tässä nyt oottelen kun ne saa jaettua ne ja käy vielä syömässäki. Joku tunnin kerkeen olee muutenki niitten kaa nyt vaa ku niiden on PAKKO mennä isin kanssa saunaan kaheksaksi -.- VITUTTAA. Että kiva täs nyt sitte yksin, ku oon koko päivän ja viikon oottanu, et pääsen pitää niitten kaa hauskaa, ja sit kuitenki jäin yksin ;( Ja niin olin suunnitellukki et mitä kaikkee kivaa voitais tehä, mut ei. Mun kaverit on idiootteja. ( Demi, keskustelupalsta)

Tillman löysi muutakin kiinnostavaa vappuasiaa. Katsastetun vappuauton saisi nyt 320 eurolla. Hintaan sisältyvät kahdet renkaat, aluvanteet ja vetokoukku. Pienenä miinuksena asiassa on se, että kyseessä on Ford Sierra. Valoisa puoli kulkuvälineessä on taas se, että kesä-kruisalun aikana voi huudattaa soittimesta täysillä Teuvoa ja samaistua rallitähden seikkailuihin. Ei ole enää kulkuväline hinnan kiroissa. Soitin on ehkä pakko ostaa itse, koska sitä ei ilmoituksessa erikseen mainosteta.

Hyvää alkavaa vapunpäivää kaikille niillekin, joiden kitalaki maistuu tällä hetkellä ahtaasti asutun lintuhäkin pohjalta .