>Rachel on huolissaan

by Michael Tillman

>

Aamu on täynnä väsymystä ja työhöntulon kankeutta. Olisin halunnut nukkua pitempään ja paeta pahaa maailmaa täkin alle edes puoleksi tunniksi lisää. Mutta ei auta. uusi viikko on edessä.
Tillman menee tällä viikolla kokkikursseille. Se vähän jännittää ja huolestuttaa minua, sillä epäilemättä tällä viikolla minulle selviää se, että olen koko elämäni pilkkonut sipulit ihan väärällä tavalla paistinpannulle.
Fitness-tähti Rachel Kauppilalla sitä vastoin on ollut New Yorkin kaupungissa viime päivinä huomattavasti rankempaa.
– Rakkaani lähti viime viikonloppuna juhlimaan ystäviensä kanssa. En ole kuullut hänestä viikkoon, Rachel kertoo huolestuneena Viihdeuutisille.
– Olen turhaan yrittänyt soittaa hänelle ja etsiä häntä. Miestä ei löydy mistään, hän sanoo.
Rachel näki rakkaansa viimeksi viikko sitten torstaina.
– Näimme torstaina. Hän lähti ystäviensä kanssa ulos perjantaina, jolloin soittelimme. Yritin soittaa hänelle lauantaina, jolloin itse lähdin juhlimaan. Pelkään, että hänelle on sattunut jotain, Rachel murehtii.
Fitness – tähti yrittää nyt rauhoittua vaan. Onhan mahdollista, että hänen ystävänsä on löytänyt uuden ystävän jostain kaupungin baarista. Hän on kohdannut ehkä ihan tavallisen tytön Iowan lakeuksilta, joka unelmoi pitkästä keväisestä viikosta uuden miehen kanssa jossain kaupungin kattohuoneistojen viidakossa.
Tillman tuntee tapauksen, jossa erään tavallisen pankkitoimihenkilön rakas lähti maanantai-iltana hakemaan R-kioskilta savukkeita ja palasi kahden viikon kuluttua savukkeilta haisten, mutta ilman kessun kessua. Taskussakaan ei ollut enää latin latia.
Jos Rachel olisi antanut MTV-uutistoimitukselle vähän vinkkiä rakkaansa ulkomuodosta, olisi häntä voitu tässä porukalla katsoa , josko sattuisi tulemaan vastaan Jyväskylän kävelykadulla.
Nyt on paha auttaa. Mutta ollaan hengessä mukana ja toivotaan, että Rachel löytäisi rakkaansa ja voisi kesällä tuoda hänet näytille tänne Suomeen. Toivotaan vielä, että he kohta menisivät avioliittoon ja hankkisivat useita lapsia, asuntolainan ja asettuisivat vaikkapa Jyväskylään kuntosaliyrittäjiksi.
Sillä tavalla olisi helpompaa olla paikoillaan ja vaikeampaa kadota.