>Joku haluaa vielä kertoa mielipiteensä vaaleista……

by Michael Tillman

>

Tästä vaalien jälkeisestä hässäkästä ei puutu enää muuta kuin että Kremlistä joku kertoisi oman mielipiteensä. Kaikki asianosaiset ovat kohta kertoneet voimalliset ajatuksensa. Odotan mielenkiinnolla kommentteja Sentraali Sandralta ja Esson baarin parlamentilta.

Entinen Sdp:n puheenjohtaja, pääministeri ja puhemies Paavo Lipponen syyttää viestimiä perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin suosimisesta kuntavaaleissa. Perussuomalaisten nousu johtui Lipponen mielestä mediasta.

”Tässähän kävi niin, että mediat tekivät kaikkensa suosiakseen Timo Soinia ja perussuomaalaisia, ja sitten mediat julistivat, että olipa yllätys. Juhliminen perussuomalaisten voitolla on todella tekopyhää”, Lipponen sanoi Etelä-Suomen Sanomien mukaan tiistaina Lahdessa Suomi- forumissa.

Lipposella oli vaaleista paljon muutakin huomautettavaa.

Television vaalikeskustelut menivät Lipposen mielestä ”täysin ranttaliksi”, eikä kokoomus kunnioittanut kampanjassaan vastustajiaan. Lipponen sanoi kokeneensa kokoomuksen kampanjan ”sosiaalidemokraattien pilkkaamiseksi erilaisilla symboleilla”.

Epätoivon partaalla Tillman toivoo kuitenkin, että tämä ”hedelmällinen” uutispäivä jo laskisi iltaan. Olen kykenemätön vastaanottamaan lisää edellisen kaltaisia uutisia.