>Kadonneuta lampaita….

by Michael Tillman

>

Tillman lähtee kohta kotiin. Semmoinen on suotavaa ja tarpeellista näin perjantaina. On ryhdyttävä valmistautumaan maanantaita ja seuraavaa viikkoa varten. Ensin on kuitenkin tehtävä vähän yhteenvetoa kuluneesta viikosta.

Olo on nimittäin yksinäinen. Blogin lukijoiden joukosta on tällä viikolla puuttunut kaksi.

Google-Analytics ohjelma on kätevä väline seurata sitä, millaista liikennettä blogi saa aikaan. Kiinnostavaa on ollut seurata esimerkiksi sitä, että sisäasiainministeriön poliisiosastolta on säännöllisesti käyty lukemassa näitä juttuja. Narsismin syntiin tietysti heti syyllistyin ja pidin selvänä, että ulko- , sisä- , ynnä välipoliittista ahdistusta ja sekasortoa ovat nämä kirjoitukseni aiheuttaneet. Olen odotellut konstaapelia ovelleni. Eilen kun helluntailaiset tulivat iltapimeässä lähetystyötä tekemään, olin varma, että ovikellossa ovat SUPO-etsivät. Semmoiset instanssit kun normaalisti tuppaavat toimimaan pimeään aikaa.

Toisaalta, jos ko. virastossa on luettu juttujani pelkästään viihteen ja substanssin vuoksi, sekä ajan kuluksi, olen otettu ja onnellinen.

Erityisen hivelevää on ollut huomata se , että kunnioitetun kustantajan Werner Söderströmin palvelimelta on myöskin blogiani useasti ja kohtuullisen säännöllisesti lähestytty. Narsismin perisynti nostaa tässäkin tapauksessa päätään terhakkaasti. Pyrin pitämään tämän vaatimattoman tason edelleen tulevaisuudessakin. Yhteystiedot löytyvät blogin profiilista.

Muutenkin ansiokasta joukkoa kaikki tyyni. Nämä kaksi ovat nyt kuitenkin tällä viikolla puuttuneet. Kadonneet lampaat yleensä tuottavat suurinta murhetta.

Kuvaksi laitetaan palanen Jyväskylän rautatieaseman seinää. Sitä on mukava katsella viikonlopun alkaessa junaa odotellessa.